Μένει ο Ιντζίδης, φεύγουν δύο

Βρέθηκε η «χρυσή τομή» με τον Χρήστο Ιντζίδη που θα ανανεώσει στον Άρη – Αποχωρούν οι Λεωνίδας Κυβελίδης, Πασχάλης Μελισσάς

Ολοκληρώνονται σιγά-σιγά οι επαφές με τους παίκτες του Άρη, ενόψει της πρώτης συγκέντρωσης της ομάδας τη Δευτέρα (25/7). Ο Χρήστος Ιντζίδης τελικά θα συνεχίσει να φορά τα «κίτρινα», καθώς συμφώνησε για συμβόλαιο ενός έτους και αυξημένες αποδοχές σε σχέση με πέρυσι. Ο 23χρονος αμυντικός αναμένεται να υπογράψει την Παρασκευή (22/7) το νέο του συμβόλαιο. Παράλληλα, και ο Βασίλης Ρόβας αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο την Παρασκευή.

Αντίθετα, ο Λεωνίδας Κυβελίδης ενημερώθηκε από τον Νίκο Αναστόπουλο ότι δεν υπολογίζεται στα πλάνα του για τη νέα σεζόν. Ο 30χρονος επιθετικός είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ενώ έγινε και μια πρώτη συζήτηση για το πώς θα λάβει τα χρήματα που του οφείλονται. Το ίδιο έγινε και με τον Πασχάλη Μελισσά, ο οποίος δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον Άρη, ενώ τις προσεχείς ημέρες θα επικοινωνήσει με τη διοίκηση για τα οφειλόμενα από την περσινή σεζόν.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep