Φέρνει Ντάνκουα η ΑΣΑ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του flnews η Αναγέννηση συμφώνησε με τον Γκανέζο, Σάμουελ Κβάκου Ντάνκουα. Έρχεται ο Ντιάτα.

Στην αφρικανική αγορά έστρεψε το βλέμμα της η Αναγέννηση Καρδίτσας και είναι θέμα χρόνου να ανακοινώσει τις δύο πρώτες προσθήκες αλλοδαπών. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του flnews, την Πέμπτη (21/07) προγραμματίστηκε η άφιξη Γκανέζου μέσου που αγωνιζόταν στην Ταϋλάνδη. Αυτός, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του flnews είναι ο 24χρονος (4/5/94) Σάμουελ Κβάκου Ντάνκουα.

Ο Ντάνκουα, ο οποίος μπορεί να παίξει και στη δεξιά και στην αριστερή πτέρυγα την περασμένη σεζόν είχε 27 συμμετοχές και 7 γκολ με την Κον Καέν Γιουνάιτεντ, ενώ προηγουμένως έπαιζε στην Μπανγκόκ για τέσσερα χρόνια (106 συμμετοχές, 33 γκολ). Έχει φορέσει ακόμα τη φανέλα των Peace Football Club και Seldon Sporting.

Για την Παρασκευή (22/07), τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες του flnews, έχει προγραμματιστεί η άφιξη του Σεκούμπα Ντιάτα. Ο 24χρονος (22/12/92) Σενεγαλέζος επιθετικός είναι κάτοχος βοσνιακού διαβατηρίου και έπαιζε στη Βοσνία με την Μπράτσβο Γκρατσάνιτσα. Μπορεί να αγωνιστεί ως αριστερό εξτρέμ, δεύτερος επιθετικός και σέντερ φορ.

Στην πρώτη κατηγορία της Βοσνίας έχει απολογισμό 63 συμμετοχές και 14 γκολ, ενώ στη β' 13 ματς και 5 τέρματα. Μετρά επίσης 3 συμμετοχές στα προκριματικά του Europa League. Έχει φορέσει τις φανέλες και των Ζελέζνιτσαρ, Σαράγιεβο, Ζβιέζντα και της U21 της Μλάντα Μπόλεσλαβ.

Last modified onΚυριακή, 24 Ιούλιος 2016 16:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep