Οργανώνεται η Λαμία

Ανακαίνιση στα βοηθητικά της Λαμίας και νέα γραφεία για την ΠΑΕ. Έκλεισε ο Πίκολο, διάψευση για Τσιάνο και επιβεβαίωση για Δαύκο.

Το θέμα της ενίσχυσης του ρόστερ δεν είναι το μόνο που απασχολεί τη Λαμία. Η ομάδα της Φθιώτιδας προσπαθεί να οργανωθεί σε όλα τα μέτωπα και ήδη γίνονται ενέργειες, ώστε να οργανωθεί ακόμα καλύτερα. Σύμφωνα με πληροφορίες του flnews, οι «κυανόλευκοι» έχουν ξεκινήσει ήδη ανακαίνιση όλων των αποδυτηρίων στο προπονητικό κέντρο στην Άμπλιανη, με τοποθέτηση πάγκων και νέων ντουλαπιών, έτσι ώστε να βελτιωθούν ακόμα περισσότερο οι συνθήκες προετοιμασίας.

Πλην της ανακαίνισης, όμως η ΠΑΕ έχει φροντίσει και για τη βελτίωση των αγωνιστικών χώρων. Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ του flnews αναφέρει ότι έχουν αρχίσει εργασίες στα βοηθητικά με επισπορά, όσο και στο ΔΑΚ, ενώ εκτός των άλλων τα γραφεία της διοίκησης μεταφέρθηκαν αλλού, σε μεγαλύτερο χώρο.

Στα μεταγραφικά, η Λαμία συμφώνησε με τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό, Μάρσιο Πίκολο που κατέθεσε προσφυγή σε βάρος της Καλλιθέας, τη φανέλα της οποίας φορούσε τα τέσσερα τελευταία χρόνια. Θα σταλούν, μάλιστα, άμεσα εισιτήρια, ώστε αυτός να έρθει στη χώρα μας. Ο 29χρονος είχε φέτος 14 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 4 στο Κύπελλο, ενώ στη Football League έχει απολογισμό 95 συμμετοχές και 4 τέρματα.

Από εκεί και πέρα, επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον για τον Κώστα Δαύκο και εκτός απροόπτου θα ντυθεί στα κυανόλευκα, ενώ διαψεύδεται ότι στο πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων θα προσληφθεί ο Γιώργος Τσιάνος.

Last modified onΔευτέρα, 11 Ιούλιος 2016 01:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep