Μετάθεση ανακοινώσεων

Μεταξύ των στόχων του Παναιγιαλείου ο Γιώργος Στρέζος του Ολυμπιακού.

Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του flnews σχετικά με την επικείμενη εμπλοκή του Θόδωρου Αποστολόπουλου στα διοικητικά του Παναιγιαλείου. Από το περιβάλλον του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Αντώνη Ρέλλα υπήρξε επιβεβαίωση σχετικά με το όνομα του ενδιαφερόμενου, όμως ο δεύτερος τήρησε διαφορετική στάση. Συγκεκριμένα, ο Αθηναίος επιχειρηματίας σημείωσε πως ο ίδιος έδωσε το «παρών» σε ραντεβού με 2,3 ακόμα ενδιαφερόμενους, οι οποίοι είναι από το Χαϊδάρι και θέλουν να εμπλακούν στους «μελανόλευκους».

Ο Αποστολόπουλος τονίζει ότι αν εμπλακεί, θα το κάνει υπό μορφή χορηγίας και ότι οι άνθρωποι που αναμένεται να πάρουν στα χέρια τους το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών είναι γνωστοί του. Μάλιστα, όποιο είναι το ύψος του μπάτζετ, το ανάλογο ποσό λέγεται ότι θα έχει κατατεθεί προηγουμένως. Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει οριστικά την προσεχή εβδομάδα, όμως δύσκολα αυτό θα γίνει την Τρίτη (12/07). Ο Ρέλλας την ίδια ημέρα πρέπει να δώσει το «παρών» στο ΔΣ της Football League, κάτι που θα γίνει και την Παρασκευή (16/07). Υπενθυμίζεται ότι από πλευράς ενδιαφερόμενων τονίζεται ότι deal θα υπάρξει μετά τον έλεγχο των οικονομικών στοιχείων.

Στα μεταγραφικά, οι πληροφορίες του flnews αναφέρουν ότι ένα από τα ονόματα που θα απασχολήσουν τον Παναιγιάλειο στο μεταγραφικό παζάρι είναι ο Γιώργος Στρέζος. Ο νεαρός τερματοφύλακας μετά την περσινή του θητεία στην Παναχαϊκή, γύρισε στον Ολυμπιακό όπου ανήκει και όλα δείχνουν ότι θα παραχωρηθεί δανεικός.

Last modified onΚυριακή, 10 Ιούλιος 2016 02:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep