Τέλος ακόμα τρεις

Οι Φραγκουλάκης, Ραπτάκης, Σαχινίδης δεν συνεχίζουν στον ΟΦΗ.

Τις τέσσερις... επίσημα έφτασαν οι αποχωρήσεις στον ΟΦΗ. Μετά τον Φαμπίνιο οι «μελανόλευκοι» ανακοίνωσαν ότι δεν θα συνεχίσουν στη Football League οι Μιχάλης Φραγκουλάκης, Δημήτρης Ραπτάκης και Βασίλης Σαχινίδης, οι οποίοι και ενημερώθηκαν ότι δεν είναι στο πλάνο του Νίκου Νιόπλια.

Ο 33χρονος μέσος, Φραγκουλάκης είχε 25 συμμετοχές και 3 γκολ την περσινή σεζόν, βοηθώντας στην άνοδο στη Football League, o 28χρόνος στόπερ, Δημήτρης Ραπτάκης κατέγραψε 15 συμμετοχές και σκόραρε μία φορά, ενώ ο 30χρονος επιθετικός, Σαχινίδης ήταν και αυτός από τα βασικά στελέχη με 20 ματς και 4 τέρματα.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Μετά τον Βραζιλιάνο Φαμπίνιο, τρείς ακόμη παίκτες του ΟΦΗ από το ρόστερ της Γ’ Εθνικής, δεν συνεχίζουν στην κρητική ομάδα. Ο λόγος για τους Μιχάλη Φραγκουλάκη, Δημήτρη Ραπτάκη και Βασίλη Σαχινίδη. Οι παίκτες ενημερώθηκαν ότι δεν θα βρίσκονται στο ρόστερ του ΟΦΗ στην Football league.

Με ανακοίνωση του ο ΟΦΗ ευχαριστεί τους παίκτες για την συμβολή τους στην άνοδο της ομάδας από την Γ’ Εθνική στην Football league και τους εύχεται ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής τους καριέρας».

Last modified onΣάββατο, 16 Ιούλιος 2016 16:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep