Γεμίζει Καρδιτσιώτες

Κλείνει Μυργιώτη η Αναγέννηση. Ευχαριστήρια Μαυριά, Καραχάλιου.

Σε διαδικασία ανανεώσεων βρίσκεται η Αναγέννηση Καρδίτσας και προτεραιότητα έχει δοθεί στους ντόπιους. Πρόθεση των Θεσσαλών είναι να κινηθούν ανάλογα και στο μεταγραφικό παζάρι. Έτσι, οι πληροφορίες του flnews αναφέρουν ότι ένας από τους ποδοσφαιριστές που αναμένεται να ενταχθεί στο ρόστερ είναι ο Θωμάς Μυργιώτης. Ο 24χρονος επιθετικός από το 2011 και για τρία χρόνια φόρεσε τα κιτρινόμαυρα, ενώ τις δύο τελευταίες σεζόν αγωνίστηκε στη Γ' Εθνική με τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου.

Εν τω μεταξύ ο Δημήτρης Μαυριάς που αποχώρησε με προορισμό τη Βέροια έστειλε επιστολή στην ιστοσελίδα «karditsasportiva.gr», προκειμένου να ευχαριστήσει άπαντες για τη συνεργασία. Σε αυτή ανέφερε:

«Η Αναγέννηση θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου. Είναι η ομάδα που με στήριξε και μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω και να αναδειχτώ κάνοντας το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Αναγέννησης, όλο το φίλαθλο κόσμο και ιδιαίτερα τον κύριο Σάκη Θεοδοσιάδη που με πίστεψε και μου έδωσε τις ευκαιρίες να παίξω ώστε να μπορέσω να βελτιωθώ και να γίνω καλύτερος.

Ακόμη ευχαριστώ όλο το τιμ που ήταν συνεχώς δίπλα μου, όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα, αλλά ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τρεις σημαίες για την Αναγέννηση, τους Σωκράτη Μπουντούρη, Άγγελο Χατζηρίζο και Γιώργο Μπιτέλη, γιατί από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα στην ομάδα με βοήθησαν να βελτιωθώ με τις συμβουλές τους σε καθημερινή βάση.

Με εκτίμηση,
Δημήτρης Μαυριάς».

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε μέσω της ιστοσελίδας «karditsasport.gr» και ο Ζήσης Καραχάλιος. Αναλυτικά: 

«Προσωπικά για εμένα η Αναγέννηση θα είναι το σημαντικότερο κομμάτι της ποδοσφαιρικής μου καριέρας. Άλλωστε ήταν η ομάδα που με βοήθησε να φτάσω ως εδώ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τη διοίκηση της Αναγέννησης για την ευκαιρία που μου έδωσε να αγωνιστώ στην ομάδα από την οποία κέρδισα πολλά.

Επίσης θέλω να δώσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή Σάκη Θεοδοσιάδη, ο οποίος με πίστεψε πολύ όλα αυτά τα χρόνια και με βοήθησε να γίνω καλύτερος ποδοσφαιριστής. Τέλος ευχαριστώ τους παλιούς και νυν συμπαίκτες μου αλλά και τις «σημαίες» της ομάδας (Μπουντούρη, Χατζηρίζο και Ρόβα) που με στήριξαν από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα στον σύλλογο».

Με τιμή,
Ζήσης Καραχάλιος».

Last modified onΔευτέρα, 04 Ιούλιος 2016 19:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep