Φέρνει Τάι ο Αγροτικός

Ακριβός ο Πάτο, συμφώνησε στην ανανέωση ο Γιακουμής.

Ένας παλιός γνώριμος στη Football League προτάθηκε στον Αγροτικό Αστέρα σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport». Πρόκειται για τον 29χρονο Βραζιλιάνο μέσο, Ταϊανάν Ίμπερε ή Τάι όπως είναι το προσωνύμιό του, που φόρεσε τη φανέλα του Ηρακλή στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2012-13 (17 αγώνες, 4 γκολ) και την επόμενη σεζόν (21/3).

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, υπήρξαν ενστάσεις για την περίπτωσή του, αφού είχε υποστεί ρήξη τετρακεφάλου και, μάλιστα προέρχεται από αποχή ενός έτους από τους αγωνιστικούς χώρους. Ωστόσο, οι πληροφορίες του flnews αναφέρουν ότι ο μεγαλομέτοχος, Ηλίας Θεοδωρίδης αποφάσισε να ανάψει το πράσινο φως, προκειμένου ο Βραζιλιάνος να έρθει στη χώρα μας και να πάρει μέρος σε προπονήσεις, ώστε να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκεται.

Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος για υψηλό κασέ του πρώην επιθετικού της ΑΕΛ, Ουσμάν Μπάρι Πάτο το οποίο δύσκολα θα επιτρέψει στις δύο πλευρές να συνεργαστούν για δεύτερη φορά. Την Παρασκευή (01/07), τέλος, προγραμματίστηκε η υπογραφή ανανέωσης με τον Αστέριο Γιακουμή, ενώ διαψεύδεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Σκοπιανό πρώην επιθετικό της Κέρκυρας, Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ.

Last modified onΠέμπτη, 07 Ιούλιος 2016 18:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep