Ανανέωσεις και Πρίφτη

Η Αναγέννηση Καρδίτσας κράτησε Τσιλούλη, Κισκαμπάνη, Μπλέντι. Αποκτήθηκε ο Πρίφτης.

Στις 22 Ιουνίου το flnews σας είχε ενημερώσει σχετικά με τη συμφωνία της Αναγέννησης Καρδίτσας για παραμονή του Φώτη Κισκαμπάνη και, μάλιστα, στο ρεπορτάζ γινόταν αναφορά σε διαπραγματεύσεις και με τους Τσιλούλη, Μπλέντι, προκειμένου και εκείνοι να ανανεώσουν. Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, οι «κιτρινόμαυροι» έδωσαν τα χέρια και με τους δύο τελευταίουςμ, ώστε να μείνουν στο έμψυχο δυναμικό της θεσσαλικής ομάδας.

Σε ό,τι αφορά στην πρώτη προσθήκη, αυτή αφορά στον Δημήτρη Πρίφτη. Ο 25χρονος τερματοφύλακας έμεινε ελεύθερος από τον ΑΟ Χανιά (18 συμμετοχές στο πρωτάθλημα) και το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η μετακίνησή του στην ΑΣΑ ολοκληρώθηκε. Στο παρελθόν έχει υπερασπιστεί την εστία των ΑΕΛ, ΑΕ Πάφου και Τυρνάβου.

Τις παραπάνω κινήσεις επιβεβαίωσε η ΠΑΕ, η οποία ανέφερε σε ανακοίνωσή της:

«Μπορεί ο πρόεδρος της ομάδας Βασίλης Μπούρμπος να μην έχει δεχθεί την παραμικρή κρούση ουσιαστικού ενδιαφέροντος τις τελευταίες εβδομάδες απο το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, μπορεί να μην γνωρίζουμε ακόμη λεπτομέρειες σχετικά με τις προθέσεις του για το πώς θα διαμορφωθεί η «επόμενη μέρα» της ομάδας, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται η σχετική προεργασία για τη δομή της!

Όπως άλλωστε συνηθίζει ο πρόεδρος κλείνει όλες τις εκκρεμότητες απο την παρελθούσα αγωνιστική πορεία και μάλιστα η Αναγέννηση βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν' ανακοινώσει ότι ήδη ανανέωσαν τη συνεργασία τους οι Κισκαμπάνης, Μπλέντι και Τσιλούλης, ενώ έκλεισε και η μετεγγραφή του τερματοφύλακα Πρίφτη. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουμε και περισσότερες λεπτομέρειες για όλα τα ζητήματα που αφορούν στην ομάδα.

Όσοι δε «ορέγονται» αποδόμηση της ομάδας και έχουν βαλθεί το τελευταίο διάστημα να ενοχλούν ποδοσφαιριστές που ανήκαν στο ρόστερ της μη έχοντας κανέναν ηθικό φραγμό και προσπαθώντας να τους δελεάσουν με ασύστολα ψεύδη, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων...».

Last modified onΠαρασκευή, 01 Ιούλιος 2016 14:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep