«Τουλάχιστον χρωστάτε, δεν σας χρωστάμε»

Μέσω του flnews απάντησε στη συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Κούγια ο Βαγγέλης Πλεξίδας.

Με δήλωσή του στο flnews ο Βαγγέλης Πλεξίδας έδωσε τη δική του απάντηση στον Αλέξη Κούγια για τα όσα ισχυρίστηκε στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας (27/6) για τα μεταξύ τους οφειλόμενα. Ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ επεσήμανε πως χρησιμοποιήθηκε μια δημιουργική λογιστική για την περιγραφή των οφειλομένων προς το πρόσωπό του, αλλά τουλάχιστον υπάρχει η παραδοχή ότι υπάρχει χρηματική οφειλή.

Αναλυτικά η απάντηση του Βαγγέλη Πλεξίδα στο flnews:

«Όπως ήδη αναφέραμε, αυτά που παρουσιάστηκαν, είναι αυτά που είχαν δημοσιοποιηθεί και έχουν απαντηθεί εξαντλητικά. Επιλέξαμε και επιλέγουμε, τα στοιχεία να τα καταθέσουμε εκεί που πρέπει και ολοκληρωμένα, και όχι ό,τι θέλουμε σε συνεντεύξεις. Σχετικά, μάλιστα, σας έχουν αποσταλεί και εξώδικα και παραστατικά για όλα ανεξαιρέτως από την αρχή της καθυστέρησης των οφειλομένων καταβολών σας και με δηλωθείσα την αντίρρησή μας και την μη δέσμευσή μας.

Επισημαίνουμε ενδεικτικά μόνο τους σχετικούς όρους των Συμβολαίων και τι αναφέρουν αυτοί, τις ημερομηνίες, τα καταθετήρια με τα ποσά και τις καταβολές που έχουν γίνει από εμάς τον μήνα Ιούλιο 2015 και αποδεικνύονται με καταθετήρια τράπεζας (Μελισσάς, Κουρτεσιώτης, Μπόγιοβιτς, Λύρας, Ζαχαράκης κλπ), την υπόθεση ΤΟΑΜΑ που είναι για την εποχή της ΠΑΕ του κου Πηλαδάκη, την υπόθεση των παικτών που εκπροσωπούσε ο κος Παναγόπουλος για το 2013 και σχετικά ανταλλάξατε πλήθος ανακοινώσεων και εξωδίκων και αντιδικήσατε μεταξύ σας στη δίκη του Δεκεμβρίου, αλλά και ιδιαίτερα στεκόμαστε στη δημιουργική λογιστική σας, η οποία με όποιο τρόπο κι αν το τραβήξουμε συνολικά, δεν καταλήγει στα ποσά που επικαλείστε, γιατί πολύ απλά δεν έχουν να κάνουν με εμάς.

Η παραδοχή σας, πάντως, ότι οφείλετε χρηματικό ποσό, είναι μία καλή εκκίνηση λύσης και κατανόηση της πραγματικότητας, γιατί πλέον έχουμε λαμβάνειν, ενώ μέχρι χθες χρωστούσαμε κιόλας! Για τις οφειλές σας, οι λύσεις θα δοθούν δικαστικώς και έχουμε εμπιστοσύνη και υπομονή.

Για τη συνέχιση τέλος των συκοφαντιών σε βάρος μας, λυπούμαστε ειλικρινά, και μόνο επισημαίνουμε για να μην σας διαφεύγει, ότι ο καθένας γνωρίζει και κρίνει και καταλαβαίνει. Είναι τιμή σας να φωτογραφίζεστε και να τοποθετείστε μαζί μου και να τιμάτε άλλωστε, την άποψή σας, που την εκφράζετε δημόσια για το πρόσωπό μου ως οικογενειάρχη και ως επιχειρηματία, όταν θέλατε να γίνετε ιδιοκτήτης της ΠΑΕ. Δεν νομίζω ότι λόγω των διεκδικήσεων, άλλαξαν αυτά μέσα σε λίγους μήνες. Ειλικρινώς καλή επιτυχία στην ΑΕΛ και στον σχεδιασμό της.

Με εκτίμηση
Ευάγγελος Πλεξίδας».

Last modified onΤρίτη, 28 Ιούνιος 2016 14:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep