Συνάντηση με Χαμζάογλου

Με τον Τούρκο τεχνικό Χαμζά Χαμζάογλου συναντήθηκε την Κυριακή (26/6) ο Τάσος Καραολάνης.

Μια συνάντηση με έναν καλό φίλο είχε το βράδυ της Κυριακής (26/6) ο μεγαλομέτοχος του Πανθρακικού, Τάσος Καραολάνης. Ο λόγος για τον Χαμζά Χαμζάογλου, που το προηγούμενο χρονικό διάστημα βρέθηκε για διακοπές στην Ελλάδα και μια μέρα προτού επιστρέψει στην Τουρκία, πραγματοποίησε μια στάση στην περιοχή όπου γεννήθηκε κι έζησε μέρος των παιδικών χρόνων του.

Ο 46χρονος προπονητής έχει αναπτύξει στενούς δεσμούς φιλίας τα τελευταία χρόνια με τον Τάσο Καραολάνη αλλά και τον Πανθρακικό γενικότερα. Εξάλλου, κατά το πρόσφατο παρελθόν έχει αντιμετωπίσει την ομάδα τρεις φορές σε φιλικούς αγώνες επί ελληνικού και τουρκικού εδάφους. Αρχικά τη σεζόν 2012-2013, επισκέφθηκε Κομοτηνή με την Akhisarspor, τη σεζόν 2014-2015 φιλοξένησε την ομάδα μας στην Κωνσταντινούπολη ως τεχνικός της Galatasaray, ενώ τον περασμένο Οκτώβριο, ξανά με τη Galatasaray, αναμετρήθηκε με τον Πανθρακικό στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Μιλώντας, στο www.panthrakikos.com, ο Χαμζά Χαμζάογλου ανέφερε: «Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε αναπτύξει μια φιλική σχέση με τον κ. Καραολάνη, που κάθε φορά που τον συναντώ γίνεται όλο και πιο δυνατή. Είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων για τον τρόπο που με υποδέχεται όποτε βρίσκομαι στην Κομοτηνή και του έχω πει πως το σπίτι μου είναι πάντοτε ανοιχτό για τον ίδιο και την οικογένειά του. Εύχομαι ο Πανθρακικός να έχει φέτος μία επιτυχημένη χρονιά».

Μάλιστα, στη συνάντησή των δύο ανδρών, στο Cafe Bar "El Clásico", ο νυν προπονητής της Bursaspor, που κατέλαβε πέρυσι την 11η θέση στην τουρκική Süper Lig, απηύθυνε πρόκληση για τη διεξαγωγή φιλικού μεταξύ της ομάδας της Προύσας και του Πανθρακικού, στο προσεχές μέλλον.

Last modified onΣάββατο, 16 Ιούλιος 2016 16:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep