Ανοιχτή συζήτηση για τα Δένδρα

Έκτακτη συζήτηση για το προπονητήριο των Δένδρων διοργανώνει τη Δευτέρα (27/6, 18:00) η ΠΑΕ ΑΕΛ

Σε ανοιχτή συζήτηση το απόγευμα της Δευτέρας (27/6, 18:00) καλεί η ΠΑΕ ΑΕΛ τους Σωτήρη και Βαγγέλη Πλεξίδα και τα ΜΜΕ για το θέμα του προπονητηρίου των Δένδρων. Οι «βυσσινί» θα μοιράσουν στους δημοσιογράφους που θα δώσουν το παρών όλα τα στοιχεία της συμφωνίας μεταξύ των εταιριών La Farm και Ανίκητο Άλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ προσκαλεί τους κ.κ. Σωτήριο και Ευάγγελο Πλεξίδα, εκπροσώπους της La Farm και τους νομικούς τους συμβούλους σε ανοιχτή συζήτηση-ενημέρωση των ΜΜΕ και μέσω αυτών των οπαδών της για το δημοσιοποιηθέν από την Εφημερίδα Ελευθερία θέμα του προπονητηρίου των Δένδρων, αλλά και για οποιοδήποτε άλλο θέμα προκύψει κατά την ανοιχτή αυτή συζήτηση σήμερα Δευτέρα 27/6/2016 και ώρα 18:00 στην αίθουσα συνεντεύξεων του AEL FC ARENA.

Παρακαλούνται όλα τα ΜΜΕ τα οποία θέλουν να συμμετάσχουν να το δηλώσουν στη γραμματεία της ΠΑΕ ΑΕΛ στο τηλ 2410259000. Θα επιτραπεί σε όλα τα ΜΜΕ απευθείας μετάδοση.

Ο λόγος που ζητείται να δηλωθούν ποια ΜΜΕ θα συμμετάσχουν είναι ότι θα διανεμηθούν σε όλους όλα τα στοιχεία που αφορούν στη συμφωνία μεταξύ των εταιριών La Farm και Ανίκητο Άλογο, αλλά και όλα τα στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ποιες ήταν οι υποχρεώσεις της Ανίκητο Άλογο προς τη La Farm και ποιες υποχρεώσεις απεκρύβησαν από την εταιρία La Farm κατά το χρόνο της αγοραπωλησίας ώστε όλοι οι δημοσιογράφοι να έχουν απόλυτη ενημέρωση.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ επιθυμεί τη δημόσια συζήτηση να διευθύνει ο ανταποκριτής της ΕΡΑ στη Θεσσαλία δημοσιογράφος κ. Βαγγέλης Μητρούσιας.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep