Αποχώρησε ο Κολομητρούσης

Δεν είδε το όνομά του στις αλλαγές στα τμήματα υποδομών της ΑΕΛ και ο Κώστας Κολομητρούσης δήλωσε την αποχώρησή του

Παρελθόν από τις ακαδημίες της ΑΕΛ αποτελεί ο Κώστας Κολομητρούσης, καθώς δεν συμπεριλήφθηκε το όνομά του στις αλλαγές που ανακοινώθηκαν από την ΠΑΕ για τα τμήματα υποδομής. Ο έμπειρος τεχνικός με δήλωσή του ευχαρίστησε προσωπικά τον γενικό αρχηγό, κ. Οδυσσέα Κλάρα αλλά και όλους τους αθλητές.

Αναλυτικά η δήλωση του Κολομητρούση:

«Βλέποντας τις αλλαγές που έλαβαν χώρα στα τμήματα υποδομής της ΑΕΛ, τις ανακοινώσεις προπονητών και υπευθύνων τμημάτων και επειδή το όνομά μου δεν συμπεριλαμβάνεται μέσα σ’αυτούς και ούτε έχω κάποια επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ, θεωρώ ότι η συνεργασία μου με την ομάδα Κ20 της ΑΕΛ ολοκληρώθηκε. Ως εκ τούτου θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα τον τελευταίο χρόνο για τον άριστο χαρακτήρα που επέδειξαν ως αθλητές και την αγωνιστική του απόδοση. Επίσης ευχαριστώ τον γενικό αρχηγό κ. Οδυσσέα Κλάρα που ήταν πάντα κοντά στην ομάδα σε καθημερινή βάση τόσο στα επίσημα παιχνίδια όσο και στις προπονήσεις.

Εύχομαι στην ομάδα κάθε επιτυχία και στα παιδιά αυτά να προοδεύσουν και να προωθηθούν στην πρώτη ομάδα. Δυσαρεστήθηκα ωστόσο από το γεγονός ότι κάποια από αυτά τα παιδιά της Κ20 δεν επιλέχθηκαν να γίνουν επαγγελματίες, δίνοντας ταυτόχρονα κίνητρα και στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να προσπαθήσουν περισσότερο και να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο στην ποδοσφαιρική τους καριέρα, στηρίζοντας παράλληλα τη μεγάλη ομάδα της ΑΕΛ».

Last modified onΣάββατο, 25 Ιούνιος 2016 14:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep