Η διάψευση έγινε «ναυάγιο»

Μόνο τυχαίες δεν ήταν οι διαψεύσεις των υποψήφιων επενδυτών στον Παναιγιάλειο, αφού αυτοί απέσυραν το ενδιαφέρον τους.

Ξανά από την αρχή... Πολύτιμο χρόνο για ένα ακόμα καλοκαίρι έχασε ο Παναιγιάλειος, ελπίζοντας να βρει λύση στα διοικητικά. Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο μεγαλομέτοχος, Αντώνης Ρέλλας θα έδινε τα χέρια με τους δύο υποψήφιους επενδυτές, εκείνοι αφού διέψευσαν στο flnews την οποιαδήποτε εμπλοκή τους, εν τέλει απέσυραν το ενδιαφέρον τους όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα «Aigio all Sports».

Στο συγκεκριμένο μέσο μίλησε, τόσο ο Ρέλλας, όσο και ο Νίκος Κατσιγιάννης, ο οποίος είχε μεσολαβήσει για τις διαπραγματεύσεις. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ανέφερε: «Τελικά ναυάγιο με τους επενδυτές. Η αλήθεια είναι ότι επικοινώνησαν μαζί μου και με ευχαρίστησαν για αυτή την συνεργασία που είχαμε, την οποία και χαρακτήρισαν άψογη. Απλά με ενημέρωσαν ότι δεν μπορούσαν να προχωρήσουν την δεδομένη στιγμή για δικούς τους λόγους, προσωπικούς».

Ο Κατσιγιάννης από την πλευρά του ανέφερε:

«Ο Αντώνης Ρέλλας δεν εχει καμιά ευθύνη για την μη θετική κατάληξη των συζητήσεων, αντίθετα έδωσε τα πάντα για να ολοκληρωθει για τον Παναιγιάλειο αυτή η συμφωνία, αλλα οι 2 επιχειρηματίες οι οποίοι τελικά δεν κατάφεραν να λύσουν δικά τους εσωτερικά θέματα για τη λειτουργία του συλλόγου. Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας και επειδή άρχισα να διαβάζω πολλά πικρόχολα και άσχημα λόγια για τον πρόεδρο του Παναιγιαλείου ήθελα να αποκαταστήσω την αλήθεια και να βάλω τα πράγματα στη θέση τους».

Αυτό που μένει να φανεί είναι αν ο Ρέλλας στραφεί πλέον στη λύση συμπαίκτη ή, συνεχίσει ο ίδιος. Εννοείται ότι έπειτα από αυτή την εξέλιξη τα δεδομένα αλλάζουν, τόσο για τους ποδοσφαιριστές που ήταν σε στάση αναμονής, όσο και για τον προπονητή, Χρήστο Παρασκευόπουλο.

Last modified onΣάββατο, 25 Ιούνιος 2016 00:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep