Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παντελίδης: «Κομβικό ματς στο Ελ Πάσο»

Ο προπονητής του Πανθρακικού επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια και προειδοποιεί τους παίκτες του...

Ματς με πολλές ιδιαιτερότητες είναι αυτό της Παρασκευής (23/03) στο Ελ Πάσο ανάμεσα στην Καλλιθέα και τον Πανθρακικό. Ο τεχνικός της ακριτικής ομάδας, Σάββας Παντελίδης επιστρέφει ως αντίπαλος της αθηναϊκής ομάδας, η οποία τον βοήθησε να κάνει τα πρώτα του βήματα στην προπονητική. Ο ίδιος, λοιπόν, δήλωσε στο flnews.gr: «Τα περισσότερα παιδιά της Καλλιθέας έχουν περάσει από τα χέρια μου και αρκετά ξεκίνησαν με εμένα προπονητή. Γνωρίζω τους χαρακτήρες τους και ξέρω ότι θα πουλήσουν ακριβά το «τομάρι»τους. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Όλοι θέλουν να κερδίσουν τον πρώτο και από τα ματς που απομένουν αυτό με την Καλλιθέα είναι μέσα στα τέσσερα δυσκολότερα».

Σχετικά με την επιστροφή του στο Ελ Πάσο, σημείωσε: «Η Καλλιθέα με βοήθησε να εξελιχθώ προπονητικά. Με άφησε να δουλέψω στην ησυχία μου και, σίγουρα, το παιχνίδι αυτό έχει πολλές ιδιαιτερότητες. Ξερει να παλεύει, έχει πάρει όλα τα ντέρμπι στο γήπεδό της και εμείς θα πρέπει  δείξουμε σοβαρότητα, συγκέντρωση και ενέργεια για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι είναι από τα πιο δύσκολα παιχνίδια.

Σημειώνεται ότι η τελευταία νίκη της Καλλιθέας απέναντι στον Πανθρακικό σημειώθηκε στις 28 Οκτωβρίου 2009 με τον Σάββα Παντελίδη στον πάγκο των «κυανόλευκων». Η αθηναϊκή ομάδα αγωνιζόταν τότε στη Γ' Εθνική και είχε αποκλείσει τους Ακρίτες της Super League με 1-0 από τη συνέχεια του θεσμού του Κυπέλλου.

Τέλος, σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, ο Κοντογουλίδης προπονήθηκε κανονικά, ρυθμό ανέβασε ο Σουλτανίδης και έτσι ο δεύτερος έχει ελπίδες να συμπεριληφθεί στην αποστολή. Απών θα είναι ο τιμωρημένος Μπαλού.

Last modified onΤετάρτη, 21 Μάρτιος 2012 20:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep