«Άνοδος σε δύο, τρία χρόνια»

Νεανική και ανταγωνιστική ομάδα θα χτίσει ο Πανθρακικός σύμφωνα με τον προπονητή του, Κώστα Ανυφαντάκη.

Για τη συμφωνία του με τον Πανθρακικό και τον στόχο της ομάδας της Κομοτηνής στο νέο πρωτάθλημα της Football League μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Athletic Radio 104,2» ο Κώστας Ανυφαντάκης. Και όπως σημείωσε, οι Ακρίτες πρέπει να στοχεύσουν στην άνοδο μέσα στα επόμενα δύο, τρία χρόνια. Αναλυτικά όσα είπε ο 45χρονος:

Για το ότι τα τελευταία χρόνια δουλεύει εκτός Κρήτης:
«Θέλει μεγάλη προσπάθεια. Η διάρκεια είναι αυτή που καθορίζει πορείες και καριέρες, ώστε η Κρήτη να βγάζει όσο το δυνατόν περισσότερους προπονητές».

Για την απόφασή του να αναλάβει τον Πανθρακικό:
«Είναι όντως μια μεταβατική περίοδος για τον Πανθρακικό. Το πλάνο που θέλουν να δημιουργήσουν μου αρέσει πολύ. Ο Πανθρακικός θέλει να φτιάξει μια νεανική ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική και αυτό το πλάνο αποτελεί πρόκληση για εμένα».

Για τους στόχους της ομάδας της Κομοτηνής:
«Πιστεύω ότι ο Πανθρακικός, ως σύλλογος, πρέπει να καθορίσει την επόμενη ημέρα. Πρέπει να σχεδιάσουν τα επόμενα χρόνια, γιατί πάντα είναι δύσκολα για τις ομάδες που υποβιβάζονται από την Σούπερ Λιγκ αφού είναι διαφορετικά τα οικονομικά δεδομένα. Ο Πανθρακικός πρέπει να στοχεύει στην άνοδο στην Σούπερ Λιγκ μέσα στα επόμενα δύο τρία χρόνια».

Για το πρωτάθλημα της Football League:
«Το πρωτάθλημα θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό με την παρουσία ομάδων όπως ο ΟΦΗ και ο Άρης. Είναι δεδομένο ότι θα διεξαχθεί ένα δύσκολο πρωτάθλημα με την συμμετοχή πολλών και ανταγωνιστικών ομάδων που είναι ανοικτό από κάθε πρόβλεψη».

Για την άνοδο του ΟΦΗ:
«Αφού ο ΟΦΗ κατάφερε να ανέβει, όλοι πρέπει να είναι ευτυχισμένοι στο Ηράκλειο. Δεν γνωρίζω αν ο ΟΦΗ, ως οργανισμός, θα άντεχε δεύτερη σερί χρονιά στην Γ’ Εθνική. Στην Β’ Εθνική δεν θα είναι τόσο εύκολα για εκείνον εάν μείνει πίσω στην βαθμολογία όπως έγινε πέρυσι».

Για την παρουσία του Νίκου Νιόπλια:
«Είναι ιδιαίτερα σημαντική η συνεισφορά του Νίκου Νιόπλια. Όλοι λειτούργησαν κάτω από μεγάλη πίεση και επειδή ως σύλλογος έχει βαριά φανέλα, αυτό λειτούργησε ευεργετικά ως ομάδα. Ο ΟΦΗ αξίζει ούτως ή άλλως να βρίσκεται στην Σούπερ Λιγκ. Πιστεύω ότι τα λάθη που έγιναν όταν έπαιζε στην Β’ Εθνική, θα πρέπει να αποτελέσουν οδηγό για τα επόμενα χρόνια».

Για τον ΟΦΗ της Football League:
«Ο ΟΦΗ πρέπει να μπει σε αυτό το πρωτάθλημα πολύ συγκεντρωμένος και δεν πρέπει να σκέφτεται την Σούπερ Λιγκ. Όλοι πρέπει να βλέπουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να είμαι μια ομάδα συμπαγής γιατί είναι μια κατηγορία με καλές και ποιοτικές ομάδες».

Πηγή: athleticradio.gr

Last modified onΣάββατο, 16 Ιούλιος 2016 16:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep