Ανανέωσαν Τσάπαλος, Στίκας

Νέα συμβόλαια υπέγραψαν οι Δημήτρης Τσάπαλος, Απόστολος Στίκας στον Παναιγιάλειο. Επαγγελματίας ο Ντέμος.

Τις ανανεώσεις συμβολαίων εκκίνησε ο Παναιγιάλειος. Συγκεκριμένα, ο τερματοφύλακας, Δημήτρης Τσάπαλος και ο αμυντικός, Απόστολος Στίκα ανανέωσαν για δύο και τρία χρόνια αντίστοιχα. Ο 22χρονος τερματοφύλακας έπαιξε φέτος σε τρία ματς στη Football League, ενώ ο 20χρονος κατέγραψε και εκείνος τρεις συμμετοχές, οι δύο στο αρχικό σχήμα. Επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε, τέλος ο Αουρέλ Ντέμο από την Κ20.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με δύο ποδοσφαιριστές, ξεκινώντας από σήμερα ουσιαστικά το «χτίσιμο» της ομάδας για το επόμενο πρωτάθλημα της Football League. Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί βρέθηκαν στα γραφεία τού συλλόγου μας οι Δημήτρης Τσάπαλος και Απόστολος Στίκας, οι οποίοι υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια, διάρκειας δύο και τριών ετών αντίστοιχα.

tsap

Υπενθυμίζεται πως ο 23χρονος (γεν. 13/10/1993) Τσάπαλος αγωνίζεται στη θέση τού τερματοφύλακα, ο δε 20χρονος (γεν. 20/9/1996) Στίκας στη μεσαία γραμμή.

de

Επίσης, το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε σήμερα και ο 20χρονος (γεν. 20/10/1996) Αουρέλ (Λέλι) Ντέμο, που φέτος έκανε προπονήσεις με την επαγγελματική ομάδα, έχοντας προωθηθεί από την Ομάδα Νέων (Κ20) του Παναιγιαλείου. Ο νεαρός στόπερ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο».

Last modified onΤρίτη, 07 Ιούνιος 2016 21:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep