«Αφαίρεση και μηδενισμός»

Την τιμωρία του Αχαρναϊκού ζήτησε ο Πανελευσινιακός στον αθλητικό δικαστή.

Η ένσταση του Πανελευσινιακού κατά του κύρους του αγώνα με τον Αχαρναϊκό, την οποία είχε αποκαλύψει το flnews, εκδικάστηκε την Παρασκευή (03/06) στον αθλητικό δικαστή. Οι «σταχυοφόροι», όπως είναι γνωστό, θεωρούν ότι κακώς αγωνίστηκε ο αμυντικός της ομάδας του Μενιδίου, Τάσος Χριστοφιλέας και περιμένουν ότι θα πάρουν τρίποντο στα χαρτιά.

Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης, στην οποία έδωσε το «παρών» το flnews, η ομάδα της δυτικής Αττικής ζήτησε τον μηδενισμό του Αχαρναϊκού, ενώ σημείωσε ότι προβλέπεται και αφαίρεση τριών βαθμών.

Συγκεκριμένα, ο νομικός, Γιώργος Παναγόπουλος στη σύντομη τοποθέτησή του ανέφερε:«Το ποινολόγιο είχε κοινοποιηθεί και ο Χριστοφιλέας είχε 10 κίτρινες κάρτες. Δηλώθηκε, λοιπόν, να εκτίσει την ποινή του απέναντι στον ΑΟ Χανιά και τη Λαμία. Στη διακοπή του αγώνα Αχαρναϊκός - ΑΟΧ υπάρχει υπαιτιότητα, αλλά η συμμετοχή του Χριστοφιλέα στο μεταξύ μας παιχνίδι ήταν αντικανονική και προβλέπεται μηδενισμός και αφαίρεση βαθμών».

Η ΠΑΕ Πανελευσινιακός πήρε προθεσμία για κατάθεση υπομνήματος έως την Τετάρτη (08/06), κάτι που σημαίνει ότι η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί έως την Παρασκευή (10/06).

Last modified onΣάββατο, 04 Ιούνιος 2016 00:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep