Παρελθόν πέντε από Εύοσμο

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία του Αγροτικού Αστέρα με πέντε ποδοσφαιριστές.

Ο σχεδιασμός του Αγροτικού Αστέρα για τη νέα σεζόν βρίσκεται σε εξέλιξη και η αρχή έγινε με το ξεκαθάρισμα του ρόστερ. Όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τους «σταχυοφόρους» δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία με πέντε ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα οι Θανάσης Τοπούζης, Δημήτρης Αμαραντίδης, Νίκος Σαμουηλίδης, Διονύσης Μακρυδημήτρης και Άγγελος Καραντασιάδης, είναι ελεύθεροι να αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Η διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους και έγινε ειδική μνεία στους Σκλιοπίδη, Καραντασιάδη, που φόρεσαν για πολλά χρόνια τα «πράσινα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας βρίσκεται σε διαδικασία αναδιάρθρωσης του ρόστερ ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017.

Τα συμβόλαια των παρακάτω ποδοσφαιριστών ολοκληρώθηκαν και είναι πλέον ελεύθεροι:

Θανάσης Τοπούζης, Δημήτρης Αμαραντίδης, Νίκος Σαμουηλίδης, Διονύσης Μακρυδημήτρης και Άγγελος Καραντασιάδης.

Ο Πρόεδρος και η διοίκηση της Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας ευχαριστούν εγκάρδια και τους πέντε ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχονται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους.

Ιδιαίτερης μνείας αξίζουν οι Νίκος Σαμουηλίδης και Άγγελος Καραντασιάδης, καθώς αγωνίστηκαν για το σύλλογο επί σειρά ετών με υποδειγματικό επαγγελματισμό και ήθος.

Μέσω νεότερων ανακοινώσεων από την επίσημη ιστοσελίδα μας, agrotikosasterasfc.gr, οι φίλαθλοι του Αγροτικού Αστέρα θα ενημερώνονται για τις επόμενες ενέργειες που αφορούν τη διαμόρφωση του ρόστερ.

Last modified onΠέμπτη, 02 Ιούνιος 2016 16:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep