«Έχει αντέξει πολλά...»

Αποχαιρετιστήριο δείπνο στον Παναιγιάλειο παρουσία του Αντώνη Ρέλλα και υπόσχεση πληρωμών.

Την τελευταία συγκέντρωση πριν τις καλοκαιρινές διακοπές πραγματοποίησε ο Παναιγιάλειος το βράδυ της Τρίτης (30/05). Το «παρών» έδωσαν σύσσωμες οι διοικήσεις ΠΑΕ και Ερασιτέχνη, με τον Αντώνη Ρέλλα να δίνει συγχαρητήρια για την επίτευξη του στόχου της παραμονής. Μάλιστα, οι πληροφορίες του flnews αναφέρουν ότι υπήρξε υπόσχεση για καταβολή ενός μισθού έως 10 Ιουνίου, αλλά και ότι έως τις 15 του μήνα θα έχει ξεκαθαρίσει το διοικητικό τοπίο. Σημειώνεται ότι το ρεπορτάζ μιλά για δύο υποψήφιους να μπουν στη μελανόλευκη ΠΑΕ.

Το δελτίο Τύπου ανέφερε:

«Στις ιδιαίτερες πατρίδες τους βρίσκονται από σήμερα οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές τού Παναιγιαλείου, οι οποίοι «αποχαιρέτησαν» τη φετινή αγωνιστική περίοδο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, εξασφαλίζοντας δηλαδή την παραμονή τής «Μαύρης Θύελλας» στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία τού επαγγελματικού μας ποδοσφαίρου.

Με αφορμή λοιπόν τη λήξη τής φετινής περιόδου η «μελανόλευκη» διοίκηση επέλεξε το κατάστημα «Παλιό σινεμά», στην παραλία Σελιανιτίκων, ώστε να παραθέσει χθες το αποχαιρετιστήριο δείπνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Τεχνική ηγεσία και παίκτες, απαλλαγμένοι πλέον από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους, είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να περάσουν όμορφες στιγμές, απολαμβάνοντας παράλληλα το εξαιρετικό φαγητό που τους είχε ετοιμάσει ο ιδιοκτήτης τού καταστήματος Κώστας Σωτηρόπουλος.

tr2

Στην τελευταία αυτή συγκέντρωση παρέστησαν σχεδόν σύσσωμες οι διοικήσεις της «ΠΑΕ» και του Ερασιτέχνη, με επικεφαλής τον μεγαλομέτοχο Αντώνη Ρέλλα και τον πρόεδρο Πάνο Κουτρόπουλο. Μάλιστα, ο κ. Ρέλλας, στο σύντομο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε το προπονητικό επιτελείο, τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές για την άψογη, όπως την χαρακτήρισε, συνεργασία που είχαν τους δέκα αυτούς μήνες, από την ημέρα δηλαδή που ξεκίνησε η προετοιμασία τής ομάδας μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι στα Χανιά.

«Εκ μέρους της διοίκησης θέλω να σας ευχαριστήσω αλλά και να σας συγχαρώ για την προσπάθεια που καταβάλατε και για τη συμπεριφορά που επιδείξατε όλο αυτό το διάστημα. Κλείνοντας, θέλω να σας υπενθυμίσω αυτό που σας είχα πει κάποια στιγμή στην αρχή της χρονιάς. Πως είναι μεγάλη τιμή σας να φοράτε την ιστορική φανέλα τού Παναιγιαλείου, μιας ομάδας που έχει αντέξει πολλά στο πέρασμα του χρόνου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο μεγαλομέτοχος της «ΠΑΕ», ευχόμενος «καλό καλοκαίρι» και «καλές διακοπές» σε όλους ανεξαιρέτως.

Το «παρών» έδωσαν επίσης, πλην των κ. Ρέλλα και Κουτρόπουλου, τα μέλη της ΠΑΕ Χρήστος Μαστροκυριάκος και Δημήτρης Σπυρόπουλος, καθώς και τα μέλη τού Ερασιτέχνη Μιχάλης Μπέσκος, Τάκης Βαγενάς, Σπάρτακος Μοντζολής, Χάρης Μπιρμπίλης και Θοδωρής Μαραυγάκης. αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά στην πράξη πως «ο Παναιγιάλειος είναι ένας» και πως λειτουργεί ως μια «οικογένεια»!

Last modified onΤρίτη, 31 Μάιος 2016 17:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep