Επέκταση για τρεις

Η ΑΕΛ επέκτεινε ως το 2020 τα συμβόλαια των Καπού, Χοτζάλι και Μασούρα και έπεται συνέχεια.

Ημέρα επεκτάσεων συμβολαίων ήταν για την ΑΕΛ η Παρασκευή (27/05). Η θεσσαλική ΠΑΕ έκανε γνωστό ότι τα συμβόλαια των Δημήτρη Καπού, Γκέρτιν Χοτζάλι, Γιάννη Μασούρα επεκτάθηκαν για δύο ακόμα χρόνια, με τη λήξη τους να είναι πλέον στις 30 Ιουνίου 2020, ενώ προανήγγειλε ότι θα συμβεί το ίδιο και με τους τερματοφύλακες, Γεννάδιο Ξενοδόχοφ, Ζαχαρία Καβουσάκη.

Σε ό,τι αφορά στις ανανεώσεις, τα τρία συμβόλαια που εκπνέουν είναι αυτά των Μπανούση, Κομεσίδη, Μπόγιοβιτς. Πρόθεση, όπως αναφέρθηκε, είναι η παραμονή και των τριών. Το δελτίο Τύπου ανέφερε:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την επιμήκυνση της συνεργασίας με τους Δημήτρη Καπό, Γκέρτι Χοτζάλι και Γιάννη Μασούρα από 2 σε 4 χρόνια. Συγκεκριμένα το συμβόλαιο όλων έληγε στις 30/6/18 και πλέον λήγει στις 30/6/2020.

lll

Τις επόμενες ημέρες θα επιμηκυνθεί η συνεργασία με τους Γεννάδιο Ξενοδόχοβ και Ζαχαρία Καβουσάκη, ώστε επίσης τα συμβόλαιά τους από το 2018 να λήγουν το 2020.

Αναμένεται η ολοκλήρωση των συζητήσεων για την ανανέωση συνεργασίας με τους Δημήτρη Κομεσίδη, Κώστα Μπανούση αλλά και του Μίλαν Μπόγιοβιτς, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν στις 30/6/2016 και είναι οι μόνοι ποδοσφαιριστές μας που έχουν συμβόλαια κοντά στη λήξη τους».

Last modified onΠαρασκευή, 27 Μάιος 2016 14:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep