Γλίτωσε τα χρήματα για Μπαλού

Ο Φάμπιο Μπαλού είχε από τα υψηλότερα συμβόλαια στη Λαμία.

Αίσθηση προκάλεσε στη Λαμία το τάιμινγκ της λύσης συμβολαίων των Νικομανώλη Νύκταρη, Φάμπιο Μπαλού. Η διοίκηση αποφάσισε μία στροφή πριν το φινάλε να αποδεσμεύσει τους δύο ποδοσφαιριστές και η συνέχεια αναμένεται να δοθεί μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Και αν ο πρώτος δεν αγωνίστηκε καθόλου, η αποχώρηση του δεύτερου έγινε για οικονομικούς - κυρίως - λόγους.

Ο Βραζιλιάνος μέσος, σύμφωνα με πληροφορίες του flnews είχε ένα συμβόλαιο ύψους 45-50.000 ευρώ το οποίο, φυσικά, είχε ισχύ ως το καλοκαίρι του 2017. Έτσι, η διοίκηση με το συγκεκριμένο διαζύγιο γλίτωσε το ποσό αυτό.

Last modified onΤρίτη, 24 Μάιος 2016 20:14

2 comments

  • giorgos
    giorgos Τετάρτη, 25 Μάιος 2016 23:48 Comment Link

    Poso xazos eisai telika? De varethikes na se krazo? Se olh tin ellada tha se mathoun poso vlax eisai.ante tin eipes tin malakies sou pese gia upno tora.

  • ΦΙΛΑΘΛΟΣ [ΟΧΙ ΟΠΑΔΟΣ] ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE
    ΦΙΛΑΘΛΟΣ [ΟΧΙ ΟΠΑΔΟΣ] ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE Τετάρτη, 25 Μάιος 2016 17:54 Comment Link

    OI KAΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ. ΤΩΡΑ ΕΑΝ Ο ΜΠΑΛΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΤΟΤΕ ΑΣ ΡΩΤΟΥΣΑΝΕ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ; ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ, Η ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥΛΑΩ, ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ. ΦΕΥΓΩ, ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΝΑΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΡΠΑ ΚΟΛΛΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΕΝΑ ΤΗΣ ΛΗΞΗΣ ΤΗΣ ΜΑΤΑΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΠΟΤΕ ΠΑΛΑΙΑ ΕΝΔΟΞΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΖΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΠΛΑΝΑ Ο ΜΠΑΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΜΠΑΛΟΥ. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ, ΕΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ, ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΣΕΖΟΝ, ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ, ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ. ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΥΜΟΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ "ΤΩΝ ΦΡΟΝΙΜΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΡΙΝ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ".-

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep