«Bullying στον φροντιστή»!

Η απολογία του Πανελευσινιακού για όσα έγιναν στις Σέρρες. Η... γουρουνίτσα, ο μεζές και τα φιλάκια.

Η μοναδική υπόθεση που εκδικάστηκε την Παρασκευή (20/05) στον αθλητικό δικαστή ήταν αυτή του Πανελευσινιακού για τον αγώνα της 3ης Απριλίου στις Σέρρες απέναντι στον Πανσερραϊκό. Ο προπονητής, Θανάσης Δημόπουλος απολογήθηκε για το επεισόδιο που είχε με τον Απόστολο Ανδρούτσο, ενώ οι «σταχυοφόροι» υπερασπίστηκαν και τον φροντιστή, Αντώνη Μόλακα, ο οποίος, σύμφωνα με όσα υποστήριξαν έπεσε θύμα «bullying».

Το flnews, το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που έδωσε το «παρών» στη διαδικασία σας παρουσιάζει την απολαυστική απολογία της ομάδας της δυτικής Αττικής...

Αρχικά ο Θανάσης Δημόπουλος μίλησε για το επεισόδιο που είχε με τον Ανδρούτσο και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Μόλις έγινε το 2-0 υπέρ του Πανσερραϊκού γύρισε και μου έκανε χειρονομία ότι «σας γαμ...». Εγώ δεν μίλησα. Τον ρώτησα, γιατί και μου είπε: «Ξέρεις εσύ». Είχε προηγηθεί κάτι στην αρχή με τις ομάδες, κάτι που πήγαν να συζητήσουν. Και το πήρε προσωπικά ο ίδιος και έκανε χειρονομίες».

«Εσείς τι κάνατε; Γιατί ο διαιτητής λέει ότι κάνατε το ίδιο και ανταποδώσατε», ρώτησε η Πρωτοδίκης, Μαρίνας Μπόζνου, με τον Δημόπουλο να απαντά: «Εγώ ήμουν καλό παιδί. Του είπα τι ωραίο παιδί που είσαι. Ο 4ος που τον είδε έπρεπε να το πει στον διαιτητή και να του δείξει εκείνη την ώρα κόκκινη κάρτα». Σχετικά με τα όσα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα, είπε: «Ήρθε να μου κάνει τσαμπουκά, γιατί ισοφαρίσαμε σε 2-2. Τον ρώτησα, γιατί μου κάνεις τη χειρονομία αυτή».

Η πρόεδρος της έδρας διάβασε το φύλλο αγώνα και όπως αυτό ανέφερε: «Εκλήθη η αστυνομική δύναμη και απέτρεψε τη συμπλοκή μεταξύ παραγόντων των δύο ομάδων. Λόγω της άμεσης αποχώρησης των εμπλεκομένων, δεν έβγαλα κόκκινη κάρτα στον Ανδρούτσο».

Σχετικά με την αποβολή του Αντώνη Μόλακα, ο Δημόπουλος υποστήριξε: «Ο Μόλακας πάτησε ένα μπουκάλι και έπεσε κάτω. Είναι 130 κιλά ο άνθρωπος και τον κορόιδευε όλο το γήπεδο. Πάτησε το μπουκάλι, πήγε ο γιος του να τον σηκώσει και έπεσε και αυτός. Τον έλεγαν «γουρουνίτσα»! Αν τον δείτε, έχει μαλλί σαν ινδιάνος και τον έκραζαν». «Αυτός τι έκανε;», ρώτησε η Μπόζνου και ο Δημόπουλος απάντησε: «Τους έστελνε... φιλάκια. Πώς να αντιδράσεις με 5.000 κόσμο από πάνω; Του έκαναν bullying»!

Ακολούθως μίλησε για το συμβάν ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ, Χρήστος Παλαιολόγος και είπε:
«Ο Μόλακας μάζευε τα αποδυτήρια και βγήκε καθυστερημένα στο δεύτερο ημίχρονο. Γλίστρησε και έπεσε από ένα μπουκάλι. Τον έβριζαν και του έλεγαν: «Θα κάνεις καλό μεζέ και διάφορα τέτοια. Αυτός τους έστελνε φιλάκια», ενώ για το επεισόδιο Δημόπουλου - Ανδρούτσου, είπε: «Έκανε χειρονομίες μετά το 2-0. Φεύγοντας ήρθε κατά πάνω μας. Μετά το τέλος ο προπονητής μας, του είπε: «Δεν ντρέπεσαι; Έχω παίξει στην Εθνική Ελλάδος. Μπήκαν και κάποιοι στον αγωνιστικό χώρο και μας επιτέθηκαν. Μετά μάθαμε ότι είναι του συμβουλίου του Πανσερραϊκού».

Σχετικά με την οικονομική δυνατότητα του Πανελευσινιακού, οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ ανέφεραν: «Ματώνει όλη η οικογένεια. Κόβουμε 30 εισιτήρια».

Last modified onΚυριακή, 22 Μάιος 2016 14:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep