«Χτίζαμε στην άμμο»

Ο Αντώνης Ρέλλας έκανε διοικητικό απολογισμό και μίλησε για τους υποψήφιους αγοραστές και, φυσικά, τον Μοχάμεντ Μορσέντι.

Για περίπου τρεις ώρες ο Αντώνης Ρέλλας έκανε στην αίθουσα της Φιλαρμονικής Αιγίου τον διοικητικό απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώνεται για τον Παναιγιάλειο. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αναφέρθηκε όσους υποψήφιους επενδυτές απασχόλησαν, στο ιδιωτικό συμφωνητικό με τον Μοχάμεντ Μορσέντι και τις δικαστικές εξελίξεις που θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο, ενώ αποκάλυψε ότι συζητά με υποψήφιο αγοραστή, ο οποίος, μάλιστα, φρόντισε μέσω του Αλέξη Κούγια να στείλει εξώδικο στον Αιγύπτιο που έχει «εγκλωβίσει» την ΠΑΕ.

Υποστήριξε ακόμα ο Ρέλλας ότι η ΠΑΕ δεν παραχωρείται δωρεάν, τόνισε ότι τα χρέη είναι ύψους 300 χιλιάδων, ενώ απευθυνόμενος σε ποδοσφαιριστές που ήταν παρόντες είπε: «Είστε μάγκες. Όταν σας έλεγαν πουλητάρια με την Παναχαϊκή δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ. Θέλω το μάτι σας να γυαλίζει με τη Ζάκυνθο. Δεν θέλω να δώσουμε δικαιώματα για σχόλια».

Αρχικά κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Βασίλη Κατσίβελου τον οποίο ο Ρέλλας προόριζε για το διοικητικό σχήμα. Ακολούθως δήλωσε ότι όταν τελείωσαν τα πλέι οφ υπεγράφη ιδιωτικό συμφωνητικό με τον Τάσο Ηλιόπουλο και τον Γιάννη Καινούργιο. «Ήταν το μη χείρον βέλτιστον», είπε και συνέχισε: «Ο Ηλιόπουλος πλήρωσε και το παράβολο συμμετοχής, αλλά εμφανίστηκε ο Μορσέντι και είπε ότι θα αγόραζε το 81%» .

Σχετικά με το ιδιωτικό συμφωνητικό που υπέγραψε με τον Αιγύπτιο, σημείωσε: «Αναφέρει κάποια και αποκρύπτει κάποια άλλα. Δεν κατοχύρωνε την ομάδα. Παρόλα αυτά το υπέγραψα. Πουθενά δεν αναφερόταν το τίμημα. Έβαλε 200 χιλιάδες ως άτοκο δάνειο και έβαλε όρο ότι το ποσό θα επιστρεφόταν αν σε ένα μήνα ματαιωνόταν η αγορά του πλειοψηφικού πακέτου με υπαιτιότητα της ΠΑΕ. Χτίζαμε στην άμμο. Ήταν ιδιωτικό συμφωνητικό – καρμανιόλα. Δεν υπήρχε καμία ασφαλιστική δικλείδα για την ομάδα».

Ο Ρέλλας μίλησε ακολούθως για την εμπλοκή του Παναιγιαλείου στα «ύποπτα» ματς και σημείωσε ότι στη συνέχεια καμία απόφαση για άλλη ΠΑΕ δεν βγήκε. Τόνισε ακόμα ότι όταν ο Ανδριόπουλος του έκανε γνωστό ότι ο Μορσέντι ήθελε να αποχωρήσει, μίλησε με τον Ηλιόπουλο, αλλά η συμφωνία ματαιώθηκε. «Ρωτήστε τον κύριο Ηλιόπουλο να σας πει, γιατί ματαιώθηκε», τόνισε. Σε ό,τι αφορά στον Παύλο Αποστολόπουλο, υποστήριξε ότι είχε καλή πρόθεση, αλλά όχι χρήματα, ενώ τον πείραξε το γεγονός ότι βγήκαν στη δημοσιότητα τα νούμερα που είχαν συζητήσει.

Στη συνέχεια ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ αποκάλυψε ότι μιλά με νέο επενδυτή, αλλά όταν συναντήθηκαν σε ξενοδοχείο, ο δεύτερος τον ρώτησε τι γίνεται με το ιδιωτικό συμφωνητικό που υπάρχει με τον Αιγύπτιο και την απαίτησή του να πάρει πίσω τις 200 χιλιάδες ευρώ. Έτσι, ο ενδιαφερόμενος μέσω του Αλέξη Κούγια έστειλε εξώδικο στον Μορσέντι στις 22 Απριλίου και του ζήτησε να ενημερωθεί αν σκοπεύει να το υλοποιήσει ή όχι. «Η απάντηση δεν είχε δοθεί τόσο καιρό, αλλά σήμερα απάντησε ότι θέλει το ποσό αυτό μέσα σε διάστημα ενός μήνα», υπογράμμισε ο Ρέλλας.

«Η ομάδα δεν παραχωρείται δωρεάν, υπάρχει τίμημα», είπε μεταξύ άλλων και τόνισε ότι τα χρέη προς ΙΚΑ, Εφορία, ποδοσφαιριστές είναι ύψους 300 χιλιάδων. «Στενοχωριέμαι που με αποκαλούν λαμόγιο, ενώ στα συμβούλια της Football League όλοι λένε τα καλύτερα λόγια και όταν παραιτήθηκε ο Σπύρος Καλογιάννης, μου πρότειναν να αναλάβω», είπε.

«Να γυαλίζει το μάτι σας»

Ο Ρέλλας απευθύνθηκε και προς ποδοσφαιριστές που ήταν παρόντες στη συζήτηση. Τους ζήτησε νίκη απέναντι στη Ζάκυνθο και συνεχάρη άπαντες για την επίτευξη του στόχου της σωτηρίας. Μεταξύ άλλων τους είπε:

«Συγχαρητήρια για ό,τι πετύχατε. Είστε μάγκες, λεβέντες παρότι εμείς σα διοίκηση είμαστε κατώτεροι των περιστάσεων. Συγχαρητήρια στον προπονητή και στο τιμ του. Να είστε περήφανοι γι’ αυτό που πετύχατε. Κάποιοι σας φώναζαν πουλητάρια. Εσείς σώσατε την ομάδα. Να καμαρώνετε γι’ αυτό και να λυπάστε για κάποιους που έστω και περιστασιακά υπηρέτησαν την ομάδα διοικηικά.

Σας ζητώ συγγνώμη δημόσια που δεν ανταποκριθήκαμε ανάλογα με αυτά που προσφέρατε. Θέλω το μάτι σας να γυαλίζει με τη Ζάκυνθο. Να μη δώσουμε δικαίωμα για σχόλια. Όταν σας φώναζαν πουλητάρια μετά τον αγώνα με την Παναχαϊκή, δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ».

Last modified onΣάββατο, 21 Μάιος 2016 00:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep