Έφεση και η Ελευσίνα!

Στην Εφέσεων και ο Πανελευσινιακός για την υπόθεση του Απόλλωνα. Βεβαιότητα για δικαίωση στην ένσταση κατά Αχαρναϊκού.

Ο αθλητικός δικαστής κατακύρωσε το ματς Πανελευσινιακός - Απόλλων Σμύρνης υπέρ των «σταχυοφόρων» (3-0), αλλά απέρριψε την ένστασή τους σε βάρος της «Ελαφράς Ταξιαρχίας». Ωστόσο, παρότι η ουσία δεν αλλάζει, η ομάδα της δυτικής Αττικής, σύμφωνα με πληροφορίες του flnews, θα καταθέσει έφεση για ηθικούς λόγους. Υπενθυμίζεται ότι οι «κυανόλευκοι» είχαν σταθεί στη συμμετοχή του Φατιόν στην ένστασή τους, η οποία κρίθηκε μη νόμιμη.

Σε ό,τι αφορά στην ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του Τάσου Χριστοφιλέα στον αγώνα Αχαρναϊκός - Πανελευσινιακός, το ρεπορτάζ του flnews αναφέρει ότι ο Πανελευσινιακός ζήτησε την Τετάρτη (18/05) από τον Πρωτοδίκη, Ελευθέριο Βόμβα να δικάσει μαζί και άμεσα, τόσο τη συγκεκριμένη υπόθεση, όσο και τη διακοπή του αγώνα Αχαρναϊκός - ΑΟ Χανιά. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πανελευσινιακός στην ένστασή του έχει βάλει και δεύτερο όρο που αναφέρει ότι ακόμα και αν οι δύο ομάδες είναι υπαίτιες της διακοπής, τότε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Μενιδίου κακώς συμμετείχε.

«Πότε έπρεπε να περιμένουμε να κάνουμε την ένσταση; Μετά την εκδίκαση της υπόθεσης Αχαρναϊκός - ΑΟΧ;», αναφέρε ο νομικός, Γιώργος Παναγόπουλος στο flnews και σημείωσε: «Μετά τον αγώνα ΑΟ Χανιά - Κέρκυρα, ο οποίος δεν τελέστηκε ποτέ, η κρητική ομάδα - παρότι ακόμα δεν έχει εκδικαστεί η υπόθεση - ζήτησε και έλαβε την ενημέρωση από τη διοργανώτρια αρχή ότι δεν έπρεπε να αγωνιστεί στην επόμενη αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας ο ποδοσφαιριστής της, Μασάδο, αφού είχε δηλωθει να εκτίσει την ποινή του στην αναμέτρηση που δεν τελέστηκε ποτέ».

Last modified onΠέμπτη, 19 Μάιος 2016 14:18

1 comment

  •  Thanos
    Thanos Σάββατο, 21 Μάιος 2016 17:20 Comment Link

    Γερα και παρτα ολα στα χαρτια ,αρε κανταντια

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep