Ζάκυνθος με... προειδοποίηση

Απαλλάχθηκε η Ζάκυνθος από τον αθλητικό δικαστή.

Αθωωτική ήταν η απόφαση του αθλητικού δικαστή για τη Ζάκυνθο. Η ομάδα του Ιονίου είχε κληθεί σε απολογία για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή που να κατέχει δελτίο πιστοποίησης για το πρωτάθλημα Νέων, όμως η μόνη ποινή που της επιβλήθηκε ήταν αυτή της προειδοποίησης. Αναλυτικά:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Football League εξέδωσε την παρακάτω απόφαση:

ΑΠΑΛΑΣΣΕΙ την εγκαλουμένη Π.Α.Ε. ΖΑΚΥΝΘΟΣ, ως προς την αποδιδόμενη σ' αυτή, με την υπ' αριθμ. πρωτ. 113/4-4-2016 κλήση προς απολογία, πειθαρχική παράβαση για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή, ο οποίος να κατέχει Δελτίο Πιστοποίησης.

ΕΠΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλουμένη την ποινή της προειδοποίησης, ως προς την αποδιδομένη σε αυτή, με την ανωτέρω κλήση προς απολογία, πειθαρχική παράβαση, για το αδίκημα της μη παράδοσης λίστας με τα ονομαστικά στοιχεία των αξιωματούχων της (αγώνας της 19-03-2016 με Π.Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ για το Πρωτάθλημα Νέων)».

Παράλληλα, η ομάδα του Ιονίου και ο υπεύθυνος ασφαλείας, Νίκος Γιαννούλης κλήθηκαν σε απολογία για τον αγώνα με την ΑΕΛ. Η σχετική κλήση:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Football League κάλεσε σε απολογία για την Παρασκευή 20-05-2016 και ώρα 10:30 π.μ. την Π.Α.Ε. ΖΑΚΥΝΘΟΣ και Νικόλαο Γιαννούλη (υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ) για παράβαση των άρθρων 1,2,3,4,5,6,8,9,10 παρ. 1 περ. δ'Ι και περ.ζ', παρ.2, παρ. 4,11,12,13 του Πειθαρχικού κώδικα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και 15 του Κανονισμού Αγώνων Πρωταθλημάτων Επαγγελματικών Ομάδων (αγώνας της 16-05-2016 με ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ)».

Last modified onΠέμπτη, 19 Μάιος 2016 11:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep