«Μας επηρέασε η αλλαγή»

Ο Πάρης Παλιάτσιος στάθηκε στην ξαφνική αποχώρηση του Θωμά Γράφα από τον ΑΟΧ.

Ο σκόρερ του ΑΟ Χανιά, Πάρης Παλιάτσιος ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον πατέρα του Θωμά Γράφα και σημείωσε ότι η ξαφνική αποχώρηση του προπονητή των «κυανόλευκων» επηράσε τον ίδιο και τους συμπαίκτες του. Όπως είπε μετά την ήττα (3-1) από τη Λαμία:

«Θέλω να πω περαστικά και ταχεία ανάρρωση σχετικά με το οικογενειακό πρόβλημα του κυρίου Γράφα. Όσο να ‘ναι μας επηρέασε αυτή η ξαφνική αλλαγή. Προσπαθήσαμε να μην το σκεφτόμαστε και στο ζέσταμα και στη διάρκεια του ματς. Σταθήκαμε καλά, δεχτήκαμε ένα γκολ στο τέλος του ημιχρόνου, στο χειρότερο χρονικό σημείο, παρόλα αυτά καταφέραμε και ισοφαρίσαμε.

Η ομάδα μου όμως αντιμετώπισε και κάποια προβλήματα τραυματισμών όπως του Μπριλάκη, όπως κι εγώ είχα ένα πρόβλημα. Δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το βαθμό, η Λαμία κέρδισε δίκαια. Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και γι’ αυτό θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια.

Αυτό που κρατάμε είναι ότι εξασφαλίσαμε την παραμονή μας στην κατηγορία. Κοιτάμε τώρα το επόμενο ματς με τη Λάρισα και αυτό με τον Παναιγιάλειο για να τελειώσει η χρονιά και να δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα για του χρόνου».

Last modified onΤρίτη, 17 Μάιος 2016 02:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep