Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σημείο επαφής με τον Δήμο

Αντιπροσωπεία του Εθνικού Αστέρα μίλησε με τον Δήμαρχο Καισαριανής, Αντώνη Καμπακά.

 

Ουσιαστική εξέλιξη δεν δρομολογήθηκε από την επαφή που είχαν το πρωί της Δευτέρας (01/08) οι «ερυθρόλευκοι» με τον Δήμαρχο Καισαριανής, όμως από το ραντεβού φάνηκε ότι το γηπεδικό πρόβλημα βαίνει προς τη λύση του.

 

Ο Δήμαρχος Καισαριανής, μαζί με τους στενούς του συνεργάτες, δέχθηκε του ανθρώπους του Εθνικού Αστέρα, μίλησαν για όλα τα προβλήματα της συνεργασίας και κατέληξαν στην απόφαση να υπάρξει μία ακόμη συνάντηση. Η δημοτική αρχή θα απευθύνει πλέον πρόσκληση στον Εθνικό Αστέρα, προκειμένου να παραβρεθεί σε μία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, να τεθούν επί τάπητος όλα τα θέματα και από εκεί και πέρα να βρεθεί συλλογικά η λύση στα προβλήματα.

 

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην σημερινή συνάντηση δεν μπόρεσε να παραβρεθεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Αδαμάκης, καθώς τακτοποιούσε κάποια θέματα της ομάδας προς ΙΚΑ και Εφορία, προκειμένου να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα για την συνέχεια.

 

Έτσι στο επόμενο ραντεβού που θα ακολουθήσει, θα ηγηθεί της αντιπροσωπείας του Εθνικού Αστέρα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Αδαμάκης και θα έχει τις τελικές επαφές και συζητήσεις.

 

Από εκεί και πέρα η προετοιμασία της ομάδας συνεχίσθηκε και σήμερα κανονικά και χωρίς προβλήματα, με τον Πέτρο Δημητρίου να γυμνάζει τους παίκτες, ενώ η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει το Σάββατο για το Βέρμιο της Βέροιας όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep