Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επιτροπή υποστήριξης στον Πιερικό

Όλοι στο πλευρό του Πιερικού για την επίτευξη του στόχου.

Επιτροπή υποστήριξης συστάθηκε στην ομάδα της Κατερίνης, ώστε οι «ασπρόμαυροι» να έχουν τη μεγαλύτερη δυνατή συμπαράσταση στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Όπως ανέφερε η συγκεκριμένη επιτροπή: ««Η ομάδα της πόλης μας, ο Πιερικός της καρδιάς μας, ο Άρχοντας του Βορρά, ύστερα από πολλά χρόνια διεκδικεί με αξιώσεις την επάνοδό του στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι ποδοσφαιριστές, η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση της ομάδας κάνουν ό, τι πρέπει για να πετύχουν το στόχο της ανόδου. Τώρα ήλθε η ώρα των φιλάθλων να υποστηρίξουν μαζικά την προσπάθεια του Πιερικού.

Η επιτροπή υποστήριξης αποτελεί πρωτοβουλία φίλων της ομάδας και στο πλαίσιο της προσπάθειάς της να υποστηρίξει τον Πιερικό διακινεί κουπόνι οικονομικής ενίσχυσης με τη μορφή λαχείου αξίας πέντε ευρώ για να δώσει τη δυνατότητα σε όλους να ενισχύσουν τον εκπρόσωπο του πιερικού ποδοσφαίρου».

Παράλληλα, ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΦ Πιερικού «Μελανόλευκοι» για τον προσεχή αγώνα με τη Βέροια: «Την προσεχή Κυριακή ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ταξιδεύει στη Βέροια για το γειτονικό ντέρμπι. Το Club με υπερηφάνεια θα βρίσκεται για άλλη μια φορά στο πλευρό της ομάδας στον αγώνα που κάνει για την άνοδο στην Superleague. Ψυχωμένοι, ομάδα και κόσμος μπορούμε να κάνουμε ένα ακόμα βήμα προς την κορυφή. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Βέροια, με δυνατή φωνή και τρέλα για τον ΠΙΕΡΙΚΟ. Μην στερείς τον εαυτό σου από την ομάδα, τα καλύτερα έρχονται... Τιμή εκδρομής 5 Ευρώ. Ώρα αναχώρησης 13:00. Πληροφορίες και εγγραφές για την εκδρομή στα γραφεία μας μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου ή στο τηλέφωνο 6972054889».

Last modified onΠέμπτη, 15 Μάρτιος 2012 20:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep