«Να πέσουμε μόνοι μας»

Ο Σπύρος Δημόπουλος αποκαλύπτει στο flnews την πρόθεση... αποχώρησης του Πανελευσινιακού από το πρωτάθλημα.

Έκτακτο ΔΣ θα γίνει στην ΠΑΕ Πανελευσινιακός, προκειμένου τη Δευτέρα (25/04) να κατατεθεί στη διοργανώτρια η έγγραφη παραίτηση από το πρωτάθλημα! Αυτό υποστήριξε - για τρίτη φορά φέτος - ο πρόεδρος, Σπύρος Δημόπουλος με δηλώσεις του στο flnews. Όπως εξήγησε: «Αφού βλέπουμε ότι θέλουν να μας ρίξουν, καλύτερα να πέσουμε μόνοι μας» και υποστήριξε ότι η ομάδα της δυτικής Αττικής δεν πρόκειται να ταξιδέψει στα Χανιά!

Αναλυτικά ο πρόεδρος των «σταχυοφόρων» δήλωσε στο flnews μετά το επεισοδιακό ματς με τον Κισσαμικό:

«Τελείωσε. Σήμερα ήταν το τελευαίο χτύπημα. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι. Να προσπαθούμε εμείς να σωθούμε και να δεχόμαστε πόλεμο από παντού. Από τη διαιτησία, την ΕΠΟ, τη Football League και όποιον αλλον ασχολείται με το ποδόσφσιρο. Το πρωί της Δευτέρας θα πάμε στη διοργανώτρια να καταθέσουμε την παραίτησή μας από το πρωτάθλημα.

Δεν είναι δυνατόν να πάμε στα Χανιά όταν βλέπουμε ότι το παιχνίδι δεν παίζεται όπως πρέπει. Αφού βλέπουμε ότι θέλουν να μας ρίξουν, καλύτερα να πέσουμε μόνοι μας. Έχουμε βάλει 250 χιλιάρικα. Έτσι είναι η ζωή, παίξαμε και χάσαμε. Δεν με πειράζει. Λέω ότι έχασα».

Last modified onΚυριακή, 24 Απρίλιος 2016 19:27

1 comment

  • takis197
    takis197 Τρίτη, 26 Απρίλιος 2016 11:42 Comment Link

    αστειοτητες. το πρωταθλημα περιγελος απο μια ομαδα που εκβιαζει τη διοργανωτρια και αλλαζει γνωμη καθε δυο ωρες.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep