«Μας τιμώρησε ο ΑΟΧ»

Ο Βάνια Ραντίνοβιτς δήλωσε αισιόδοξος για την παραμονή της Ζακύνθου.

Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες της Ζακύνθου στα Περιβόλια στάθηκε ο προπονητής της Ζακύνθου, Βάνια Ραντίνοβιτς και δήλωσε:

«Σήμερα παίξαμε ένα τυπικό εκτός έδρας ματς για εμάς. Κάναμε πολλές καλές ευκαιρίες και μετά τιμωρηθήκαμε, γιατί τις χάσαμε. Ελέγχαμε την κατάσταση στο πρώτο ημίχρονο, δεν ξεκινήσαμε τόσο καλά το δεύτερο και στα τελευταία 20 λεπτά περιμέναμε το... τέλος. Δεν ήταν αυτός ο σωστός τρόπος να παίξουμε σε εκτός έδρας ματς. Αν χάνεις τρεις ή τέσσερις τόσο μεγάλες ευκαιρίες είναι φυσιολογικό να χάσεις 1-0.

Ο ΑΟΧ έπαιξε καλύτερα σε σχέση με προηγούμενα ματς, αλλά ήταν και τυχερός. Συγχαρητήρια. Για εμάς το πιο σημαντικό είναι να πάρουμε τρίποντο στο επόμενο ματς, γιατί στόχος μας είναι να μείνουμε στην κατηγορία, όπως και ο ΑΟΧ. Έχουμε κάποια σημαντικά παιχνίδια τον επόμενο μήνα και θεωρώ ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας».

Σε ερώτηση για τη μάχη της παραμονής, είπε:
«Είμαι τρεις μήνες προπονητής στο ελληνικό πρωτάθλημα και δεν μπορώ να κάνω προβλέψεις. Το στυλ μου είναι να κοιτάω τι κάνει η ομάδα μου και όχι οι υπόλοιποι. Η δουλειά μου είναι να καταρτίσω το καλύτερο πλάνο για το επόμενο ματς. Είμαι αισιόδοξος, αλλά θα δούμε τι θα συμβεί. Είναι ποδόσφαιρο. Μερικές φορές υπάρχουν περίεργα αποτελέσματα, κάποιες άλλες γίνονται άλλα πράγματα, αλλά δεν με νοιάζει. Στόχος μου είναι να δουλεύω ως προπονητής. Η ομάδα μου έχει επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας».

Last modified onΣάββατο, 23 Απρίλιος 2016 20:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep