«Γερό χαστούκι»

Στην Αναγέννηση Καρδίτσας θέλουν να πιστεύουν ότι η εμφάνιση κόντρα στη Λαμία θα αποτελέσει ένα καλό μάθημα.

Μία από τις χειρότερες φετινές της εμφανίσεις πραγματοποίησε κόντρα στη Λαμία η Αναγέννηση Καρδίτσας και θα πρέπει να νιώθει τυχερή που ηττήθηκε με 1-0. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν είχαν πάθος, δύναμη και με εξαίρεση τους Κουτσόπουλο, Κισκαμπάνη, αλλά και τον Σκαθαρούδη που μπήκε και κέρδισε την αποβολή του Τζόκιτς, όλοι οι υπόλοιποι βρέθηκαν σε πολύ κακή μέρα. Η ΑΣΑ, σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια, μετά το 70' παράτησε το ματς και χάλασε την καλή εικόνα των τελευταίων τελευταίων αγώνων.

«Γερό χαστούκι», χαρακτήριζαν την εμφάνιση στην Αναγέννηση και εξέφραζαν την πεποίθησή τους ότι αυτό θα τους βοηθήσει να «ξυπνήσουν», καθώς ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ. Γνωρίζουν άπαντες ότι αν δείξουν ίδιο πρόσωπο και στο AEL FC Arena, τότε θα περάσουν ένα πολύ δύσκολο απόγευμα. Πικρία, βέβαια, υπάρχει και για το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές δεν μπόρεσαν να ικανοποιήσουν τον κόσμο τους για τη στήριξη. Και οι ίδιοι, πάντως, δεν αξιοποίησαν το κίνητρο της τηλεοπτικής κάλυψης για να πιάσουν καλή απόδοση.

Εκτός πλάνων για τον αγώνα στο AEL FC Arena θα βρίσκεται ο τιμωρημένος Γκόλιας. Αντίθετα, επανέρχεται από τιμωρία ο Πιτταράς, αλλά δεν είναι βέβαιο πως θα είναι διαθέσιμος ο Τσιλούλης.

Την Τετάρτη (20/04, 16:30), τέλος, έχει προγραμματιστεί να εκδικαστεί η έφεση της Αναγέννησης Καρδίτσας για μείωση του προστίμου 8.250 ευρώ που είχε επιβληθεί έπειτα από το ματς της 2ας Νοεμβρίου με τον ΑΟ Τρίκαλα.

Last modified onΤετάρτη, 20 Απρίλιος 2016 11:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep