«Πουθενά αδιάφοροι...»

Ο Δημήτρης Σπανός υποστήριξε ότι δεν υπάρχουν αδιάφορα παιχνίδια για τη Λαμία.

Λίγο μετά το «διπλό» στην Καρδίτσα επί της Αναγέννησης, ο τεχνικός της Λαμίας, Δημήτρης Σπανός, ανέφερε στην κάμερα του ΟΤΕ TV: «Χάσαμε πολλές ευκαιρίες και το φοβηθήκαμε το ματς, γιατί θα μπορούσαμε να το πληρώσουμε. Αυτά τα έχει το ποδόσφαιρο. Πήραμε μια μεγάλη νίκη σε ένα γειτονικό ντέρμπι και αισιοδοξούμε για τη συνέχεια.

Στο ποδόσφαιρο όποιος λέει ότι είναι αδιάφορος δεν αξίζει να είναι ούτε προπονητής, ούτε ποδοσφαιριστής. Και στις προπονήσεις ακόμα θέλω οι παίκτες μου να βγάζουν εγωισμό. Βαδίζουμε πλέον ολοταχώς για το επόμενο ντέρμπι, με τα Τρίκαλα. Πού να πούμε ότι είμαστε αδιάφοροι;».

Στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Λαμίας ανέφερε:
«Το παιχνίδι ξεκίνησε όπως ακριβώς το θέλαμε, με ένα γρήγορο γκολ που μας έδωσε δύναμη να συνεχίσουμε, να πάρουμε πρωτοβουλίες, να αλλάξουμε την μπάλα σωστά και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Θεωρώ ότι σε αυτό το μοτίβο κινήθηκε η μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, δημιουργώντας και χάνοντας πολλές ευκαιρίες, κάτι που αν δε διορθώσουμε θα το πληρώσουμε στο μέλλον και απειληθήκαμε κάποιες στιγμές από στημένα. Θεωρώ ότι θα πρέπει να είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση που έδειξαν τα παιδιά, σε μία μέρα με πολύ ζέστη και δύσκολες συνθήκες.

Θεωρώ ότι το παιχνίδι κρίθηκε στο γρήγορο γκολ. Όμως αυτά έχει το ποδόσφαιρο, δεν μπορούμε να απαιτήσουμε περισσότερα παρά να χειροκροτήσουμε τα παιδιά για τη νίκη τους. Βάζουμε το κεφάλι κάτω, ξεκινάμε από αύριο κιόλας για το ντέρμπι με τα Τρίκαλα, το οποίο θέλουμε να το κερδίσουμε όπως και να’χει με πολύ δύναμη, με πολύ πάθος και με όρεξη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κ. Θεοδοσιάδη, στην ομάδα του και στον κόσμο της Καρδίτσας για τη φιλοξενία. Αξίζουν συγχαρητήρια γιατί εκτός από την καλή ομάδα που έχουν πάντα, ο τρόπος που αντιμετωπίζουν τα παιχνίδια είναι ίδιος, είτε χάνουν, είτε κερδίζουν».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μίλησε ο Αλέξανδρος Καραγιάννης:
«Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον προπονητή μου. Ήταν ένα δύσκολο ματς για εμάς με μία πολύ καλή ομάδα όπως η Καρδίτσα. Την επόμενη εβδομάδα έχουμε ένα ακόμα ντέρμπι στη Λαμία με τα Τρίκαλα, το οποίο πρέπει να το κερδίσουμε οπωσδήποτε για να κατακτήσουμε την 3η θέση».

Πηγή: karditsasportiva.gr

Last modified onΔευτέρα, 18 Απρίλιος 2016 23:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep