Πιο κοντά στην άνοδο

Αλώβητη επέστρεψε από την Κέρκυρα η ΑΕΛ

Έναν βαθμό πιο κοντά στη Super League βρίσκεται η ΑΕΛ, μετά το 0-0 στην Κέρκυρα. Οι «βυσσινί» διατήρησαν τη διαφορά τους από τους Φαίακες και συνεχίζουν να ηγούνται της βαθμολογίας, πλησιάζοντας στην μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου. Πλέον στη Λάρισα σκέφτονται το επόμενο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας, όπου στόχος είναι φυσικά η νίκη.

Στα σημαντικά του αγώνα, είναι η πολύ καλή αμυντική λειτουργία της ΑΕΛ, καθώς δεν δέχτηκε γκολ για ένα ακόμα παιχνίδι, ενώ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από την Κέρκυρα, που διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Επιθετικά δεν ήταν όσο αποτελεσματική όσο θα ήθελε, αλλά σε αυτό το ματς και οι δύο ομάδες πρόσεχαν κυρίως τα νώτα τους.

Η αποστολή της ΑΕΛ επέστρεψε στη βάση της τα ξημερώματα, ενώ στην Ηγουμενίτσα οι οπαδοί της έστησαν ένα μίνι πάρτι για να την υποδεχτούν. Οι περίπου 150 φίλοι των «βυσσινί» που ταξίδεψαν στην Κέρκυρα αποθέωσαν τον Σάκη Τσιώλη και τους παίκτες του, φωνάζοντας συνθήματα για την άνοδο.

Ρεπό έχουν την Κυριακή οι παίκτες της ΑΕΛ και θα επιστρέψουν τη Δευτέρα στο γήπεδο. Ο Νίκος Αναστασόπουλος έφτασε τις 13 κίτρινες κάρτες και θα χάσει δύο από τα επόμενα τέσσερα ματς της ομάδας. Το ευχάριστο για τον Σάκη Τσιώλη είναι πως δεν προέκυψε πρόβλημα τραυματισμού, καθώς τελικά ο Βαρέλα δεν έχει κάτι ανησυχητικό από το μαρκάρισμα του Κουτζαβασίλη.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep