Φωτεινός πίνακας και στέγαστρο

Αλλαγές στο ΔΑΚ Λαμίας, τι ανέφερε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θανάσης Κλειτσάκης.

Δύο πολύ σημαντικές κινήσεις αναμένονται να γίνουν προσεχώς στο ΔΑΚ Λαμίας. Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Θανάσης Κλειτσάκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ραδιοφωνικού σταθμού "Fm-1", μέσα στις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθεί στο γήπεδο φωτεινός πίνακας. Αυτός έχει διαστάσεις 2,50x1,80 και η τεχνική εταιρία που έχει αναλάβει να τον τοποθετήσει, έχει βεβαιώσει το Δήμο πως μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα είναι έτοιμος, ούτως ώστε να χρησιμοποιηθεί στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τα Τρίκαλα.

«Παραλάβαμε χθες το ηλεκτρονικό ρολόι, που ήταν ένα όραμα για εμάς. Θα τοποθετηθεί εντός των ημερών, περιμένουμε μια εταιρία. Είναι ένας φωτεινός πίνακας, όπως έχουν τα μεγάλα γήπεδα και μας έχει βεβαιώσει η εταιρία που θα το τοποθετήσει, πως μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα έχει τοποθετηθεί. Ο στόχος μας είναι πως την άλλη εβδομάδα που έχουμε το πολύ σημαντικό εντός έδρας ματς με τα Τρίκαλα να λειτουργήσει. Το λέω βέβαια με επιφύλαξη, γιατί δεν ξέρω πως θα τοποθετηθεί.
Θα τοποθετηθεί με τα έξοδα του Δήμου.

Στοιχίζει περίπου 12.000, αλλά είναι κάτι σημαντικό για τη Λαμία και είναι και υποχρέωση του Δήμου, γιατί ο Δήμος της Λαμίας έχει και έσοδα από την ομάδα. Όπως ξέρετε εισπράττει το 15% των εσόδων. Αλλά είναι υποχρέωση του Δήμου και ήταν ένα έλλειμμα. Δεν επιτρέπεται για τη Λαμία, την πρωτεύουσα της Στερεάς Ελλάδας, με ομάδα στη Β' Εθνική και στόχο να πάει παραπάνω να έχει τέτοιες ελλείψεις στο γήπεδο. Από την πρώτη στιγμή η Δημοτική Αρχή το έβαλε στόχο και το υλοποιούμε» ανέφερε ο Κλειτσάκης.

Ο πίνακας θα έχει διαστάσεις 2,50x1,80 και η τεχνική εταιρία που έχει αναλάβει να τον τοποθετήσει, έχει βεβαιώσει το Δήμο πως μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα είναι έτοιμος, έτσι ώστε να χρησιμοποιηθεί στο εντός έδρας παιχνίδι με τα Τρίκαλα.

Ο Κλειτσάκης υποστήριξε, ακόμα, ότι μέχρι τον Οκτώβριο ενδέχεται να έχει τοποθετηθεί στέγαστρο. «Και αυτό έχει πάρει το δρόμο του και απομένουν κάποια διαδικαστικά. Έχει μπει στον προϋπολογισμό του Δήμου για το 2016. Τα έσοδα υπάρχουν, η μελέτη έχει γίνει, το πρωτογενές αίτημα έχει γίνει από την τεχνική υπηρεσία και έχει πάρει σειρά για δημοπράτηση. Μένουν μόνο τα διαδικαστικά όπως καταλαβαίνετε. Ας κάνουμε λίγο υπομονή ακόμα. Στόχος μας είναι μέχρι τον Οκτώβρη που θα αρχίσουν τα παιχνίδια, να το έχουμε. Δεν θέλω να δεσμευτώ, αλλά αυτός είναι ο στόχος μας» ανέφερε.

Last modified onΠαρασκευή, 15 Απρίλιος 2016 13:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep