Αποκτήματα... εκτός!

Την Τρίτη (19/04) η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου για τα δελτία της Ζακύνθου.

Το flnews σας ενημέρωσε την Τρίτη (12/04) σχετικά με την εκδίκαση της υπόθεσης ανάκλησης δελτίων της Ζακύνθου στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες μας η ομάδα του Ιονίου δεν θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει τους Γιάννη Αντωνίου, Βαγγέλη Τσιάμη, Ανδρέα Σταματή και Βασίλη Δόντσο, ούτε στο προσεχές ματς με τον Πανελευσινιακό. Και αυτό, γιατί το Διαιτητικό αναμένεται να βγάλει την απόφασή του την Τρίτη (19/04).

Σύμφωνα με πληροφορίες του flnews, η επιστροφή των δελτίων δείχνει εξαιρετικά δύσκολη, γιατί το ποσό των 6.000 ευρώ στην ΕΠΟ καταβλήθηκε... εκπρόθεσμα. Γιατί; Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών δεν ενημέρωσε... ποτέ την ΠΑΕ για την εκκρεμότητα αφού η κληση πήγε στην ΕΠΣ Ζακύνθου (!), με αποτέλεσμα οι «κυανoκίτρινοι» να δικαστούν ερήμην και να ανακληθούν πέντε δελτία! Φυσικά, δεν φέρουν ευθύνη από τη στιγμή που δεν ειδοποιήθηκαν.

Last modified onΠαρασκευή, 15 Απρίλιος 2016 15:03

4 comments

  • MARIOS
    MARIOS Πέμπτη, 14 Απρίλιος 2016 16:54 Comment Link

    ΑΠΟ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ ΤΡΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΧΑΖΟΜΑΡΑΣ. ΑΠΟ ΚΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ

  • tiramolas
    tiramolas Πέμπτη, 14 Απρίλιος 2016 01:25 Comment Link

    re mages akoma ston aera einai h ipothesh kai mallon tha paixoun oi paixtes para tis prospatheies twn paragontwn tis eleusinas...oso gia autous tha sas liwsei o kosmos tis omadas pou tha gemisei to gipedo akoma kai me 3 paixtes na paixoume.tha sas liisei 3000 kosmos kai tha sas meinoume axexastoi na eiste sigouroi.kuriakh konth giorth

  • Μονο απς
    Μονο απς Πέμπτη, 14 Απρίλιος 2016 01:21 Comment Link

    Προς τους Ελευσινιότες :θα καταλάβετε πολύ καλά που θα έρθετε από το Σάββατο τι εστεί Ζάκυνθος.να ξέρετε οι απατεωνιές που κάνετε πληρώνονται.Άλλες και Άλλες ομάδες έχουν λυγίσει στο νησί πόσο μάλλον μια ομάδα βρόμικη που έχει 50 φιλάθλους με μπράβους.Τά κάνατε πλακάκια με τις Σέρρες αλλα πίσω έχει αχλάδα την ουρά.

  • ζακυνθος
    ζακυνθος Πέμπτη, 14 Απρίλιος 2016 00:18 Comment Link

    ειστε αλητες μαμω την ελευσινα σας....να δω πως θα φυγετε απο το νησι

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep