«Πληρώσαμε μία αδράνεια»

Ο τεχνικός της Αναγέννησης Καρδίτσας, Σάκης Θεοδοσιάδης δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια, ειδικά ανασταλτικά.

Στη φλυαρία της Αναγέννησης και σε μία αδράνεια απέδωσε την ήττα (1-0) από τον Αχαρναϊκό ο προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας, Σάκης Θεοδοσιάδης. Το flnews έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου και σας παρουσιάζει τις δηλώσεις του:

«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, η οποία δεν είχε ουσιαστικό αποτέλεσμα, αφού δεν μπορέσαμε να πάρουμε τουλάχιστον τον πόντο. Ελέγχαμε τον ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, αλλά φάση δεν έκανε καμία από τις δύο ομάδες. Εμείς πληρώσαμε μία αδράνεια στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου, οπότε δεχτήκαμε και το γκολ που έκρινε το ματς. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Προσπάθησαν και ήταν πολύ καλοί ανασταλτικά. Κοιτάμε το επόμενο ματς, ώστε να μαζέψουμε βαθμούς και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας, αλλά και όσους ήρθαν σήμερα στο γήπεδο»

Τι έφταιξε και η Αναγέννηση δεν είχε τελικές προσπάθειες;
«Στο πρώτο ημίχρονο και μετά το 20λεπτο είχαμε τη μπάλα στα πόδια μας, αλλά ήμασταν φλύαροι. Είναι ένα πρόβλημα αυτό για εμάς. Το δουλεύουμε και θέλουμε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί».

Ο Γιώργος Κοντός είπε:
«Ήρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο σε μία δύσκολη έδρα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν απειλήσαμε, αλλά ούτε απειληθήκαμε. Προσπαθήσαμε να ισορροπήσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε στο δεύτερο ημίχρονο. Ευχαριστούμε τους οπαδούς μας που ήρθαν και μας στήριξαν».

Last modified onΚυριακή, 10 Απρίλιος 2016 22:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep