«Συνέχεια στις αποδεσμεύσεις»

Οι Μπέλιτς, Ομπράντοβιτς αναμένεται να αποχωρήσουν από τον Αχαρναϊκό. Μοίρασαν εισιτήρια οι «πράσινοι».

Συνέχεια στις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών είναι πολύ πιθανό να δοθεί στον Αχαρναϊκό. Ο Κώστας Παγώνης ζήτησε και έλυσε το συμβόλαιό του, ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport» είναι πιθανό να αποδεσμευτούν και οι Νίκολα Μπέλιτς, Νεμάνια Ομπράντοβιτς, οι οποίοι δεν έχουν ικανοποίησε με την έως τώρα απόδοσή τους.

Η ομάδα του Μενιδίου την Κυριακή (10/04) υποδέχεται την Αναγέννηση Καρδίτσας με τον Δημήτρη Αρναούτη στον πάγκο και αντιπροσωπεία των «πράσινων» μοίρασε εισιτήρια στο 1ο ΕΠΑΛ Αχαρνών. Όπως ανέφερε η ΠΑΕ:

«Ομιλία γενικά για τον αθλητισμό, το ποδόσφαιρο, αλλά και δωρεάν εισιτήρια μοίρασε η Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ σε μαθητές του Δήμου Αχαρνών στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής που ακολουθεί. Εκ μέρους των παικτών ο Αρχηγός Στάθης Μωυσιάδης και οι παίκτες Παπαδόπουλος, Παπατόλιος και Κολονέρος επισκέφτηκαν συνοδευόμενοι από την Υπεύθυνη Τύπου του Αχαρναϊκού Κατερίνα Παπασταματίου το 1ο ΕΠΑΛ Αχαρνών.

Στο 1ο ΕΠΑΛ που είναι ένα από τα μεγαλύτερα σχολικά συγκροτήματα της πόλης υποδέχτηκε την ομάδα ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού Στάθης Τοπαλίδης και η Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γεωργία Ευθυμιάδου – Τουμανίδου που από την πρώτη στιγμή στήριξαν την πρωτοβουλία του ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ να επισκέπτεται τα σχολεία της πόλης με στόχο την ενημέρωση σχετικά με την πορεία της ομάδας αλλά και την προώθηση του αθλήματος.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης οι παίκτες μοίρασαν εισιτήρια για τον εντός έδρας αγώνα του ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ με την Αν. Καρδίτσας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10/04/2016, στις 16:00, στο Δημοτικό Γήπεδο των Αχαρνών. Εκ μέρους της Διοίκησης ο Πρόεδρος κ. Χαράλαμπος Σταμούλης ευχαριστεί θερμά για την ανταπόκριση τόσο τον κ. Τοπαλίδη και την κ. Ευθυμιάδου – Τουμανίδου, όσο και το εκπαιδευτικό προσωπικό που δίχως δεύτερη σκέψη έχουν αγκαλιάσει την πρωτοβουλία του ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ».

Last modified onΠαρασκευή, 08 Απρίλιος 2016 14:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep