«Ούτε στην Ουγκάντα»

Έφεση κατέθεσε ο Πανελευσινιακός για να «εξαφανιστεί» η ποινή αποκλεισμού του Θανάση Δημόπουλου.

Την προσεχή εβδομάδα θα συζητηθεί η έφεση που κατέθεσε, σύμφωνα με πληροφορίες του flnews, ο Πανελευσινιακός. Ο τεχνικός, Θανάσης Δημόπουλος τιμωρήθηκε με 4μηνο αποκλεισμό από τους αγωνιστικούς χώρους για όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα με την ΑΕΛ, ποινή η οποία προκάλεσε την έντονη δυσαρέκεια των «σταχυοφόρων». Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σπύρος Δημόπουλος μίλησε στο flnews, τόσο για την ποινή που επιβλήθηκε στον αδερφό του, όσο και για το πρόστιμο.

«Το φύλλο αγώνα είναι απαράδεκτο», υποστήριξε ο Δημόπουλος και σημείωσε: «Ο Θανάσης διαμαρτυρήθηκε κόσμια. Σε καμία περίπτωση δεν πήγε να χτυπήσει τον διαιτητή όπως γράφτηκε στο φύλλο αγώνα. Διαμαρτυρήθηκε για το πέναλτι. Θα προσκομίσουμε και βίντεο στην Εφέσεων. Έχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και τους δικαστές και είμαστε βέβαιοι ότι θα εξαφανιστεί η ποινή. Δεν είχε καμία διάθεση να τον χτυπήσει. Αυτά δεν γίνονται ούτε στην Ουγκάντα. Ειδικά ο Θανάσης είναι ήπιων τόνων. Εδώ τον έβρισε ο Ανδρούτσος στις Σέρρες και ο ίδιος είπε απλά ότι είναι ντροπή». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 4ος διαιτητής Νεοφυτιάδης ήταν αυτός που έγραψε στο φύλλο αγώνα για τη συμπεριφορά του Δημόπουλου και όχι ο ρέφερι, Γιαννουλάκης.

Σε ό,τι αφορά στο πρόστιμο που επιβλήθηκε στην ΠΑΕ, ο Δημόπουλος ανέφερε: «Πέντε πιτσιρίκια έβριζαν τον Κούγια και μας βάζουν πρόστιμο 2.750 ευρώ. Τι είμαστε; Έχουμε τα μεγάλα έσοδα νομίζουν; Με τον Απόλλωνα κόψαμε 120 εισιτήρια και 150 με την ΑΕΛ. Πώς θα πληρωθούν αυτά; Είμαστε απογοητευμένοι. Παίρνουμε ψίχουλα και δεν βγαίνουμε».

Last modified onΤετάρτη, 06 Απρίλιος 2016 17:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep