Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Η πεντάδα της… κρίσης

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ έχουν μπροστά τους μια πεντάδα αγώνων που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα για την άνοδο. Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ έχουν μπροστά τους μια πεντάδα αγώνων που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα για την άνοδο.

Τα ματς της ΑΕΛ που μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα για την ΑΕΛ και να την φέρουν σε τροχιά ανόδου.

Το καλό ξεκίνημα στο δεύτερο γύρο δεν ήρθε για την ομάδα της Λάρισας από τα Ψαχνά, αλλά σίγουρα οι αποστάσεις και τα δεδομένα της Football League δεν κλείνουν την πόρτα της ανόδου. Η τύχη μοιάζει να είναι στα χέρια της ομάδας του Νίκου Κεχαγιά και οι πέντε αγώνες που έχει μπροστά της θα κρίνουν αν θα μείνει μέσα στο παιχνίδι μέχρι το τέλος.

19η ΑΕΛ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

20η ΒΥΖΑΣ - ΑΕΛ

21η ΑΕΛ - ΒΕΡΟΙΑ

22η ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΕΛ

23η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΑΕΛ

.
Το στοιχείο που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα για την ΑΕΛ είναι πως τα τέσσερα από τα πέντε ματς που έχει μπροστά της είναι απέναντι σε ομάδες που είναι στην πρώτη εξάδα. Αυτό της δίνει την δυνατότητα να αλλάξει την εικόνα της κορυφής και να προκαλέσει η ίδια τις ανακατατάξεις, χωρίς να περιμένει στραβοπατήματα.
Η πεντάδα των αγώνων που αρχίζει από το ματς της Τετάρτης με τον Πανσερραϊκό μοιάζει καθοριστική και μπορεί να αποτελέσει την αρχή της αντεπίθεσης για την ΑΕΛ. Μετά την αναμέτρηση με την ομάδα των Σερρών ακολουθεί ταξίδι στα Μέγαρα και μετά η εντός έδρας αναμέτρηση με την Βέροια.

Σε γκάλοπ που έκανε το "ανεπίσημο" γκρουπ AEL FC οι 78 στους στους 91 οπαδούς της ομάδας θεωρούν πως το ματς με τον Πανσερραϊκό είναι η τελευταία ευκαιρία για να προλάβει η ΑΕΛ έστω και τα πλέι οφς του πρωταθλήματος.


Με καλό απολογισμό σε αυτή την τριάδα των αγώνων μπορεί να πάει με καλύτερη ψυχολογία και άλλα «βαθμολογικά» δεδομένα στα δύο διαδοχικά εκτός έδρας ματς με τον Πιερικό και την Παναχαϊκή.
Η βαθμολογική απόσταση που υπάρχει τώρα από την πέμπτη θέση που εξασφαλίζει είσοδο στα πλέι οφς του πρωταθλήματος είναι στους τέσσερις βαθμούς και φυσικά ακόμη και μειονέκτημα η ΑΕΛ μπορεί να δώσει τελικούς ανόδου μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Last modified onΤετάρτη, 14 Μάρτιος 2012 00:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep