Τέλος ο Καβακάς!

Παρελθόν από τον πάγκο του Αχαρναϊκού αποτελεί ο Τίμος Καβακάς

Τη κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Τίμο Καβακά ανακοίνωσε την Τρίτη (5/4) η διοίκηση του Αχαρναϊκού. Η πορεία της ομάδας του Μενιδίου στα τελευταία παιχνίδια δεν ήταν καλή, καθώς αγνοούσε τη νίκη από τις 7 Φεβρουαρίου και το 3-1 επί του Παναιγιαλείου. Γι’ αυτό οι ιθύνοντες του συλλόγου αποφάσισαν να προβούν σε αλλαγή προπονητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flnews, στο προσεχές παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας στον πάγκο θα βρίσκεται ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Τίμου Καβακά, ο Δημήτρης Αρναούτης ως υπηρεσιακός τεχνικός. Την Τρίτη (05/04) εξάλλου ο πρώτος αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια.

Ο Καβακάς προσελήφθη στις 8 Δεκεμβρίου, διαδεχόμενος τον Σίνισα Γκόγκιτς στην τεχνική ηγεσία. Στο πρωτάθλημα είχε απολογισμό 4 νίκες - 2 ισοπαλίες - 6 ήττες, ενώ κοούτσαρε την ομάδα στο ματς Κυπέλλου με τον Ηρακλή στο Μενίδι (0-2). Οι ήττες ήταν απέναντι στον Πανσερραϊκό στο ντεμπούτο του και κόντρα σε ΑΕΛ, Απόλλωνα, Κισσαμικό, Καλλιθέα και Κέρκυρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει πως λύνει την συνεργασία της με τον Προπονητή της ομάδας κ. Τιμόθεο Καβακά. Να τονίσουμε πως η συνεργασία λύνεται κοινή συναινέσει.

Εκ μέρους της Διοίκησης ο Πρόεδρος κ. Χαράλαμπος Σταμούλης εύχεται στον κ. Καβακά καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνει στο μέλλον και τον ευχαριστεί για την συνεργασία που είχαν όλους αυτούς τους μήνες».

Last modified onΤρίτη, 05 Απρίλιος 2016 15:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep