«Τα εγκλήματα να αποτυπώσουν»

Ο Παύλος Μυροφορίδης αναφέρθηκε στον στόχο της Λαμίας και στο επεισόδιο που φέρονται να ενεπλάκησαν τρεις ποδοσφαιριστές της.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Fm-1 φιλοξενήθηκε ο τεχνικός διευθυντής της Λαμίας, Παύλος Μυροφορίδης και τοποθετήθηκε, τόσο για το επεισόδιο που φέρονται να είχαν τρεις ποδοσφαιριστές το βράδυ του Σαββάτου (02/04), όσο και για τον στόχο των «κυανόλευκων». Αρχικά τόνισε:

«Ο στόχος μας είναι ρεαλιστικός. Στον δεύτερο γύρο είμαστε δεύτεροι και θέλουμε να τερματίσουμε πρώτοι. Πάνω σε αυτό βαδίζουμε. Τα πράγματα θα ήταν, σίγουρα, διαφορετικά αν δεν αποχωρούσαν ομάδες». Και συνέχισε αναφερόμενος στο επεισόδιο που φέρονται να είχαν ποδοσφαιριστές της Λαμίας: «Μου κάνει εντύπωση που δεν χρησιμοποιούμε κρυστάλλινη γλώσσα όταν πρέπει. Γράφτηκε ένα δημοσίευμα για... μακελειό, το ένα, το άλλο. Αν δεν το είδε είναι ηλιθιότητα. Εγώ είμαι υπέρ της είδησης και να τα βγάζουν όλα.

Ωστόσο, αν θέλει κάποιος να αποτυπώσει τι συμβαίνει και να πάρει τα «εγκλήματα» και να τα γράψει. Να δω αν θα γίνει viral μία καταγραφή γεγονότων. Το τι γίνεται κάθε εβδομάδα δεν θα γίνει viral. Το κακό το θέλουν όλοι». Εκτός αυτού ο Μυροφορίδης χαρακτήρισε... τσίρκο το πρωτάθλημα, εκτίμησε ότι η Παναχαϊκή δεν θα συνεχίσει και κάλεσε τους οπαδούς να δώσουν δυναμικό «παρών» στον αγώνα με την Κέρκυρα.

Last modified onΤρίτη, 05 Απρίλιος 2016 14:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep