Θέμα με τους νεοαποκτηθέντες!

Οι Τσιάμης, Αντωνίου, Σταματής δεν ακολούθησαν την αποστολή της Ζακύνθου στα Τρίκαλα.

Δελτίο Τύπου σχετικά με την αποστολή της Ζακύνθου για τον αγώνα με τον ΑΟ Τρίκαλα εξέδωσε η ομάδα του Ιονίου την Κυριακή (03/04). Ωστόσο, στο απουσιολόγιο δεν ανέφερε τα ονόματα των Ανδρέα Σταματή, Βαγγέλη Τσιάμη, Γιάννη Αντωνίου, δηλαδή των τριών χειμερινών αποκτημάτων, οι οποίοι μετρούν συμμετοχές μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flnews, η διοίκηση της Ζακύνθου τονίζει ότι το θέμα είναι γραφειοκρατικό και μία οφειλή προς την ΕΠΟ θα έχει τακτοποιηθεί έως την Τρίτη (05/04). Έτσι, υπό το φόβο κάποιας ένστασης από ομάδα που έχει έννομο συμφέρον, αποφασίστηκε να αποκλειστούν. Το ερώτημα, πάντως, είναι πώς οι τρεις ποδοσφαιριστές συμμετείχαν μέχρι τώρα στα παιχνίδια των νησιωτών. Απαντήσεις, σίγουρα, οφείλει να δώσει η ΠΑΕ. Τα δελτία τους προφανώς και έχουν ανακληθεί, αλλά από την ΠΑΕ σημειώνουν ότι θα τα έχουν πάρει την επόμενη του αγώνα...

Σημειώνεται ότι ο Σταματής έχει αγωνιστεί σε επτά ματς (απέναντι σε Απόλλωνα, Κισσαμικό, Αγροτικό Αστέρα, Καλλιθέα, Παναχαϊκή, Κέρκυρα, Αναγέννηση Καρδίτσας) και έχει σημειώσει τρία γκολ. Ο Τσιάμης έχει παίξει στα ίδια παιχνίδια, ενώ ο Αντωνίου κόντρα σε Κισσαμικό, Παναχαϊκή και Κέρκυρα.

Last modified onΤρίτη, 05 Απρίλιος 2016 22:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep