«Όποιος το έβαζε, θα κέρδιζε»

Ο Δημήτρης Σπανός μίλησε για την ατυχία... και την τύχη της Λαμίας στην αναμέτρηση με την Καλλιθέα. Ο Δημήτρης Σπανός μίλησε για την ατυχία... και την τύχη της Λαμίας στην αναμέτρηση με την Καλλιθέα.

Ο Δημήτρης Σπανός μίλησε για το ποιοτικό παιχνίδι, την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της Λαμίας και τη θέλησή τους για νίκη.

Στις φάσεις που δημιούργησε η Λαμία και δεν τις έκανε γκολ, αλλά και την τύχη της στις καθυστερήσεις στάθηκε ο τεχνικός της Λαμίας, Δημήτρης Σπανός μετά την ισοπαλία με 0-0 στην Καλλιθέα. Το flnews που έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου σας παρουσιάζει την τοποθέτησή του:

«Έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που κυκλοφόρησαν την μπάλα, προσπάθησαν να δημιουργήσουν φάσεις και να κάνουν το παιχνίδι τους. Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς άνοιξε και φάνηκε πως όποιος έβαζε γκολ θα έπαιρνε και τη νίκη. Εμείς μπορεί να έχουμε παράπονο επειδή δεν τελειώσαμε τις δύο φάσεις που δημιουργήσαμε, αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε δεχθεί και το γκολ στις καθυστερήσεις από το σουτ του Σταύρου μέσα από την περιοχή.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί ακολουθούν το σχέδιό μας και δείχνουν αποφασιστικότητα εντός και εκτός έδρας. Αυτό που θέλουμε τώρα είναι στο επόμενο ματς στην έδρα μας να συνδυάσουμε την απόδοσή μας με τη νίκη κόντρα στην Κέρκυρα».

Για τον αγωνιστικό χώρο:

«Το γήπεδο και η καλή κατάστασή του παρά τη βροχή ήταν σημαντικός παράγοντας να κατεβάσουν τη μπάλα κάτω και να παίξουν ποδόσφαιρο και οι δύο ομάδες. Αν μια ομάδα είναι σοβαρή και δουλεμένη, έχει αρχή, μέση και τέλος σ' αυτό το γήπεδο μπορεί να κάνει τα πάντα. Η Καλλιθέα είναι μια ομάδα ευλογημένη γιατί σ' αυτό το γήπεδο μπορεί και κάνει πράγματα. Αν είχαν και άλλες ομάδες τέτοιο γήπεδο φανταστείτε τι πρωτάθλημα θα γινόταν. Η Ελλάδα δεν έχει πρόβλημα ούτε από προπονητές ούτε από ποδοσφαιριστές αλλά έχει σίγουρα από υποδομές».

Ο Γιάννης Καραλής ανέφερε:
«Ήταν ένα παιχνίδι που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την παραπάνω κατηγορία, έτσι το είδα εγώ τουλάχιστον μέσα από τον αγωνιστικό χώρο, υπήρχε διάθεση και από τις δύο ομάδες. Εμείς ήρθαμε με σκοπό να ακολουθήσουμε το πλάνο μας το οποίο είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να έχουμε καλή ανάπτυξη. Στο πρώτο ημίχρονο τα καταφέραμε πολύ καλά και είχαμε και μια - δυο ευκαιρίες να προηγηθούμε , στο δεύτερο θα συμφωνήσω με τους προπονητές ότι το παιχνίδι άνοιξε και όποιος κατάφερνε να βάλει το πρώτο γκολ θα κέρδιζε και το παιχνίδι.

Μάλλλον επειδή το ήθελαν πολύ και οι δύο ομάδες δεν κατάφερε καμία να σκοράρει. Εμείς συνεχίζουμε, έχουμε στόχο να πάμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου γιατί ευχαριστιόμαστε τον αγώνα και ακολουθούμε ένα πλάνο το οποίο μας αρέσει να παίζουμε με τη μπάλα. Καλή συνέχεια στην Καλλιθέα και εύχομαι να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους».

Last modified onΚυριακή, 27 Μάρτιος 2016 23:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep