Δίωξη... κατά λάθος

Η Ζάκυνθος στοχεύει στο βήμα παραμονής κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Με πρόστιμο έως 8.000 ευρώ κινδυνεύει, σύμφωνα με πληροφορίες του flnews η Ζάκυνθος μετά την απολογία της της Πέμπτη (24/03) στον αθλητικό δικαστή. Το flnews ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που έδωσε το «παρών» στη διαδικασία και κατά την εκδίκαση η ομάδα του Ιονίου ενημερώθηκε ότι η δίωξη που της ασκήθηκε για τον αγώνα με τη Λαμία ήταν... κατά λάθος. Υπενθυμίζεται ότι οι «κυανοκίτρινοι» είχαν ήδη κληθεί να απολογηθούν για τη συμπεριφορά αξωματούχων της κόντρα στους «κυανόλευκους», αλλά και για τα ματς με Αχαρναϊκό, Αγροτικό Αστέρα.

Στην απολογία βρέθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Στέλιος Γούναρης, ο οποίος ζήτησε αν γίνεται να τιμωρηθούν οι Σπύρος Λιβαδειώτης, Γιάννης Γεωργιάδης και όχι η ΠΑΕ αφού όπως είπε: «Έχουμε εξοντωθεί οικονομικά. Ζητήσαμε πιο αυστηρό παρατηρητή», όμως η έδρα υπενθύμισε ότι ο πειθαρχικός κώδικας προβλέπει ποινή και της ΠΑΕ. Η ποινή που αναμένεται να επιβληθεί θα είναι έως 8.000 ευρώ, καθώς οι δύο κληθέντες φέρονται να είπαν στους διαιτητές σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: «Δεν θα φύγετε από εδώ αν δεν κερδίσουμε».

Στα αγωνιστικά, το Σάββατο (26/03) το πρωί ολοκληρώνεται η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής (27/03) με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Στόχος, φυσικά, το τρίποντο - βήμα παραμονής, αφού προσεχώς θα αφαιρεθούν τρεις πόντοι από την ομάδα του Ιονίου, η οποία δεν πληροί τις προϋποθέσεις του τρίτου σταδίου επιτήρησης. Εκτός πλάνων του Βάνια Ραντίνοβιτς θα βρίσκονται οι τραυματίες Ναζίμ, Αναστασιάδης, όμως παρών θα είναι ο Κρολ. Ο Πολωνός φορ έχει συμπληρώσει επτά κίτρινες κάρτες και σύμφωνα με πληροφορίες του flnews θα εκτίσει την ποινή του στους αγώνες απέναντι σε Τρίκαλα και Πανσερραϊκό.

Last modified onΣάββατο, 26 Μάρτιος 2016 03:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep