«Να μπούμε στην τετράδα»

Ο Κώστας Σωτηρόπουλος τόνισε πως βασικός στόχος της Λαμίας είναι να βρεθεί στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο βοηθός προπονητή, Κώστας Σωτηρόπουλος έκανε δηλώσεις στον ΟΤΕ TV μετά το τέλος της αναμέτρησης της Λαμίας με τον Αγροτικό Αστέρα, αφού ο Δημήτρης Σπανός αποβλήθηκε. Αναλυτικά ανέφερε:

«Συμβαίνει να υπάρχει παραπάνω ένταση στο ποδόσφαιρο, ειδικά όταν δίνουν ένα πέναλτι στις καθυστερήσεις είναι επόμενο να έρχεται ο εκνευρισμός. Πολλές φορές δεν το δέχεσαι. Σήμερα γνωρίζαμε πως είχαμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με μια καλή ομάδα. Η Λαμία έδειξε τα χαρίσματά της μέσα στο γήπεδο. Θέλουμε να διατηρήσουμε το αήττητο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος στην έδρα μας και να καταφέρουμε να μπούμε στην πρώτη τετράδα».

Η συνεργασία των Καραγιάννη και Γιόνε Πίντο που είναι από την αρχή της σεζόν ήταν καλύτερη σε σχέση με τους άλλους ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην ομάδα από τον χειμώνα;

«Σαφέστατα όσο πιο πολύ καιρό είναι οι ποδοσφαιριστές μαζί στην ομάδα και μαζί με τον προπονητή βέβαια, γίνεται καλύτερη δουλειά και αφομοιώνουν την φιλοσοφία που θέλει να τους περάσει και αυτά δεν γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη. Χρειάζεται όχι μήνες, αλλά πάνω από χρόνο για να συμβεί, κάτι που στην Ελλάδα είναι δύσκολο».  

Last modified onΔευτέρα, 21 Μάρτιος 2016 21:12

1 comment

  • Ανώνυμος
    Ανώνυμος Τρίτη, 22 Μάρτιος 2016 21:44 Comment Link

    Μήπως κύριοι της ομάδας ποδοσφαίρου της Λαμίας, μπορείτε να γνωρίσετε στο φίλαθλο κοινό της, ποιοί είναι οι ακριβείς λόγοι καραντίνας των ΝΕΟΦΥΤΟΥ, ΛΕΑΝΤΡΟ και ΣΙΛΙΓΑΡΔΑΚΗ; Γιατί δεν είναι δυνατό και λογικό, οι τρείς καλύτεροι παίκτες της ομάδας μέχρι την άφιξη του νέου προπονητού, τώρα να μένουν εκτός αποστολής. Ασφαλώς και υπάρχει λόγος. Ασφαλώς και κάτι συμβαίνει, υπαιτιότητα όμως ποιανού; Πάντως στην ομάδα, τουλάχιστον οι 2 για να μην πώ και οι 3 προαναφερόμενοι παίκτες, κατά την ταπεινή μου άποψη, 'ηταν και είναι χρήσιμοι, για να μην πώ απαραίτητοι και αναγνωρισμένης ποδοσφαιρικής αξίας στο φίλαθλο κοινό της Λαμίας και η απουσία τους, μάλλον δεν ωφελεί

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep