Στάλθηκαν τα οικονομικά στοιχεία

Τέταρτη ημέρα αποχής στον Παναιγιάλειο, αφού πληρωμές δεν έγιναν ούτε την Παρασκευή (18/03).

Το flnews σας ενημέρωσε το βράδυ της Τετάρτης (16/03) σχετικά με την κίνηση των ενδιαφερόμενων επιχειρηματιών να ζητήσουν από την ΠΑΕ Παναιγιάλειος τα οικονομικά στοιχεία. Αυτό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του flnews, έγινε την Παρασκευή (18/03) και σύμφωνα με όσα διαρρέουν από την πλευρά των υποψήφιων επενδυτών, απάντηση θα δοθεί ως τη Δευτέρα (21/03).

Οι δικηγόροι της ομάδας των επιχειρηματιών θα εξετάσουν τα στοιχεία που τους εστάλησαν και θα βγάλουν συμπέρασμα σχετικά με το ύψος των χρεών. Μία αρχική εικόνα τους έχει μεταφέρει η διοίκηση, αλλά οι ίδιοι θέλουν το ακριβές ποσό για να αποφασίσουν αν θα επενδύσουν ή όχι.

Στη μέση των συζητήσεων, βέβαια, βρίσκεται το ποδοσφαιρικό τμήμα. Η αποχή από τις προπονήσεις συνεχίστηκε την Παρασκευή (18/03) για τέταρτη ημέρα, καθώς δεν έγιναν πληρωμές. Εννοείται ότι και το Σαββατοκύριακο δεν πρόκειται να γυρίσουν στο γήπεδο... Οι ποδοσφαιριστές έχουν τονίσει ότι δεν πρόκειται να κινηθούν νομικά, αλλά δεν αποκλείεται να γίνει κάποια κίνηση από άλλους, οι οποίοι ήταν στο ρόστερ και αποτέλεσαν παρελθόν.

Last modified onΠαρασκευή, 18 Μάρτιος 2016 14:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep