Προετοιμασία με… Φροξυλιά

Στις προπονήσεις της ΑΕΛ συμμετέχει ο Δημήτρης Φροξυλιάς – Δύο απόντες ενόψει Κισσαμικού

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της ΑΕΛ για το κυριακάτικο παιχνίδι (20/3, 15:00) με τον Κισσαμικό. Ο Σάκης Τσιώλης ρίχνει το βάρος στην τακτική και είναι ευχαριστημένος από τη διάθεση που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές του. Εκτός πλάνων για το ματς με τους Κρητικούς είναι ο τιμωρημένος και τραυματίας Αναστασόπουλος, όπως και ο Ροβίθης. Η συμμετοχή του Άγγελου Βέρτζου θα κριθεί τις επόμενες μέρες, καθώς έχε μείνει πίσω σε θέμα φυσικής κατάστασης.

Από την Τρίτη στις προπονήσεις των «βυσσινί» συμμετέχει ο Δημήτρης Φροξυλιάς, ο οποίος κατάγεται από τη Λάρισα. Ο 23χρονος αριστερός χαφ έμεινε ελεύθερος από την Ενωση Νέων Παραλιμνίου και ζήτησε να κάνει προπονήσεις με την ΑΕΛ, προκειμένου να διατηρήσει τη φόρμα του.

Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ, «αντιπροσωπεία παικτών της ΑΕΛ, συνοδευόμενοι από διοικητικούς και στελέχη της ΠΑΕ, θα επισκεφθούν αύριο Πέμπτη 17/3 στις 2 το μεσημέρι τα 240 προσφυγόπουλα που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις της πρώην "Ρόκα" προκειμένου να συνομιλήσουν μαζί τους και να δωρίσουν 20 μπάλες».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep