Γούναρης: «Να τελειώνουμε...»

Ο πρόεδρος της Ζακύνθου, Στέλιος Γούναρης με δήλωσή του βάζει τέλος στη διαμάχη με την Παναχαϊκή.

Τέλος στη διαμάχη της Ζακύνθου με την Παναχαϊκή, η οποία ξέσπασε μετά το μεταξύ τους ματς το Σάββατο (12/03) βάζει ο Στέλιος Γούναρης. Ο πρόεδρος της ομάδας του Ιονίου με δήλωσή του στο flnews ρίχνει τους τόνους της αντιπαράθεσης με τους Αχαιούς και τονίζει ότι στο γήπεδο δεν έγινε το παραμικρό. Ζήτησε εκ μέρους της διοίκησης συγγνώμη στον Ηλία Φυντάνη για τις βρισιές από μία μικρή μερίδα οπαδών, ύψωσε ασπίδα στον αντιπρόεδρο, Νίκο Κοντονή και σημείωσε ότι οι «κυανοκίτρινοι» ποτέ δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα με τη διεξαγωγή του αγώνα. Μάλιστα, ζήτησε από τον Ποτή Τσιριμπή να μην κάνει άλλες δηλώσεις, να ασχοληθεί με την ομάδα του και, φυσικά, να δημοσιοποιήσει το βίντεο.

Αναλυτικά η δήλωση του Στέλιου Γούναρη:

«Επειδή η κατάσταση αρχίζει και ξεφεύγει και επειδή η Παναχαϊκή ψάχνει για αφορμές αιτίες που δεν έχουν καμία σχέση με τη Ζάκυνθο, θα ήθελα να τοποθετηθώ στα παρακάτω.

«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον κύριο Φυντάνη από δικής μας πλευράς και για του λόγου το αληθές έχω μιλήσει από τότε πολλές φορές μαζί του και, μάλιστα, δύο φορές ήταν πολύ κοντά στο να αναλάβει ως προπονητής στην ομάδα της Ζακυνθου. Από μέρους της διοίκησης της ομάδας, ζητάμε συγγνώμη μόνο για τις βρισιές, αφού τίποτε άλλο δεν έγινε»

Πρώτα απ' όλα για το παιχνίδι. Δεν έγινε το παραμικρό. Λόγω της βροχής στο γήπεδο βρέθηκαν 300 φίλαθλοι. Οι 20, 30 φανατικοί ήταν αυτοί, οι οποίοι κακώς έβριζαν τον κύριο Φυντάνη λόγω της πρώτης επίσημης επίσκεψής του στο νησί μετά τα γεγονότα του 2010. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον κύριο Φυντάνη από δικής μας πλευράς και για του λόγου το αληθές έχω μιλήσει από τότε πολλές φορές μαζί του και, μάλιστα, δύο φορές ήταν πολύ κοντά στο να αναλάβει ως προπονητής στην ομάδα της Ζακυνθου.

Αν είναι ποτέ δυνατόν ο Νίκος Κοντονής με ένα ήθος 40 χρόνια ως ποδοσφαιριστής, προπονητής και παράγοντας να υποκινήσει φιλάθλους. Είναι πολύ άσχημο να εμπλέκεται ο Νίκος Κοντονής σε ανύπαρκτα θέματα. Από μέρους της διοίκησης της ομάδας, ζητάμε συγγνώμη μόνο για τις βρισιές, αφού τίποτε άλλο δεν έγινε.

«Τέλος, όσον αφορά τον κύριο Τσιριμπή, που έχει μπλέξει τους προέδρους, και επειδή δεν θέλω να δώσω καμία συνέχεια, θα του πω ότι εγώ είμαι πρόεδρος στη Ζάκυνθο 10 χρόνια, ενώ αυτός;;;;»

Καταλαβαίνουμε τη στενοχώρια από την ήττα, αλλά ήταν ένα παιχνίδι που το θέλαμε πολύ να το πάρουμε, γιατί δίνουμε κι εμείς ένα τίμιο αγώνα για τη σωτηρία της ομάδας μας. Ωστόσο, δεν έγινε το παραμικρό. Κανένας δεν πείραξε την αποστολή της Παναχαϊκής εκτός από τις βρισιές που ακούστηκαν από τους 20, 30 απέναντι.

Τέλος, όσον αφορά τον κύριο Τσιριμπή, που έχει μπλέξει τους προέδρους, και επειδή δεν θέλω να δώσω καμία συνέχεια, θα του πω ότι εγώ είμαι πρόεδρος στη Ζάκυνθο 10 χρόνια, ενώ αυτός;;;;

Η ομάδα μας δεν είχε ποτέ κανένα πρόβλημα να παίξει στο παιχνίδι, ούτε είχε την παραμικρή εύνοια από τη Football League. Καλό θα είναι ο κύριος Τσιριμπής να τελειώσει εδώ τις δηλώσεις του, να ασχοληθεί μόνο με την ομάδα του και να αφήσει ήσυχη τη Ζάκυνθο. Όσον αφορά το βίντεο, θα χαρούμε πολύ να το δημοσιοποιήσει».

Last modified onΔευτέρα, 14 Μάρτιος 2016 02:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep