«Μη συγκρίνουμε...»

Ο Θωμάς Γράφας τόνισε ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα μεταξύ ΑΟΧ και Καλλιθέας ήταν η ισοπαλία.

Δουλειά και υπομονή ζήτησε ο Θωμάς Γράφας μετά το 0-1 του ΑΟΧ από την Καλλιθέα. Ο τεχνικός της κρητικής ομάδας ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: «Χρειαζόμασταν πολύ το ματς βαθμολογικά για να πάρουμε μία μεγάλη ανάσα μετά από τόσο καιρό χωρίς νίκη. Δεν τα καταφέραμε απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα. Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Εμείς είχαμε τις κλασικές ευκαιρίες και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο για να πάρουμε το ματς ή να μη χάσουμε. Όταν δεν κάνεις τις ευκαιρίες γκολ, τότε υπάρχει πρόβλημα.

Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε, ανεβήκαμε, πιέσαμε και θα μπορούσαμε να φτάσουμε στο γκολ. Η Καλλιθέα μπορεί στο πρώτο ημίχρονο να είχε την κατοχή, αλλά δεν μας δημιούργησε προβλήματα. Αντίθετα, εμείς κάναμε δύο φάσεις για γκολ. Μη μείνουμε εδώ, γιατί έχουμε δύσκολη συνέχεια.

Τα πράγματα μόνο εύκολα δεν είναι. Πρέπει να επιμείνουμε και να δουλέψουμε όπως πρέπει. Θεωρώ ότι δείξαμε καλό πρόσωπο. Πρέπει να σωθούμε γρήγορα και πιστεύω ότι θα το πετύχουμε, αρκεί να υπάρχει υπομονή. Μην πάμε σε σύγκριση του πριν με το τώρα. Θέλει υπομονή και δουλειά για να πετύχουμε τον στόχο. Είμαι συνειδητοποιημένος πού ήρθα και ήξερα ότι θα είναι μία διαφορετική ομάδα σε σχέση με αυτή στην αρχή της σεζόν. Σημασία έχει τι μπορούμε να φτιάξουμε. Να δούμε το αύριο και τίποτε άλλο».

Απόδοση: flnews

Last modified onΚυριακή, 13 Μάρτιος 2016 20:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep