«Περίμενα 50 ημέρες»

Ο Βάνια Ραντίνοβιτς δεν μπορεί να υπολογίσει πόντοι πόντοι χρειάζονται στη Ζάκυνθο για την παραμονή.

Απόλυτα ικανοποιημένος από τα τέσσερα γκολ σε βάρος της Παναχαϊκής και τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν οι παίκτες του εμφανίστηκε ο Βάνια Ραντίνοβιτς. Όπως δήλωσε ο τεχνικός της Ζακύνθου στη συνέντευξη Τύπου:

«Περίμενα γι' αυτό 50 ημέρες, γιατί δεν μου αρέσουν τα 0-0, 1-0, 0-1. Η γνώμη μου είναι ότι αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο. Αν μπορούμε να σκοράρουμε κάποιες φορές, έχουμε μεγάλη πιθανότητα να νικήσουμε, υπάρχει ενδιαφέρον και μπορούν να έρθουν περισσότεροι να μας δουν και σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα όπως αυτό είναι πολύ δύσκολο να το κάνεις αυτό συνέχεια. Όποτε γίνεται, όμως είναι πολύ καλό. Έχουμε νέα ομάδα, παίκτες με φιλοδοξίες και αυτό είναι πολύ καλό για τα παιδιά. Τους ευχαριστώ πολύ γι' αυτό και για την προσπάθειά τους.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν δύσκολο για εμάς, γιατί ήταν ένα τοπικό ντέρμπι. Ο αντίπαλος δεν είχε κάτι να χάσει, αλλά για εμάς το τρίποντο είναι πολύ μεγάλο βήμα για την παραμονή. Τώρα είμαι χαρούμενος για το τρίποντο, για τι ευκαιρίες που κάναμε και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε».

Για το τι είπε στους παίκτες του στο ημίχρονο:
«Δεν μπορώ να πω τι οδηγίες τους έδωσα. Σέβομαι, όμως τα ΜΜΕ και το μόνο που μπορώ να πω ήταν ότι τους υποστήριξα, τους ταρακούνησα, τους είπα να ξυπνήσουν και να τους δώσω κάποιες απλές οδηγίες».

Για το τι απαιτείται για την παραμονή:
«Πρέπει να κάνουμε κάποιες εντός έδρας νίκες και να προσπαθήσουμε σοβαρά. Να μη χάνουμε εύκολα εκτός. Έχουμε αρκετά παιχνίδια μέχρι το τέλος και θα δούμε τι θα γίνει στις τελευταίες αγωνιστικές. Αν συνεχίσουμε να κάνουμε ποιοτικά παιχνίδια, μπορούμε να κάνουμε την κατάσταση πιο εύκολη για εμάς.

Δεν μπορώ να υπολογίσω πόσους πόντους χρειαζόμαστε. Το πρωτάθλημα είναι πολύπλοκο και κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε. Πρέπει να βρω την καλύτερη τακτική για το επόμενο ματς και να δουλέψουμε σκληρά με τους παίκτες και τους συνεργάτες μου».

Απόδοση: flnews

Last modified onΣάββατο, 12 Μάρτιος 2016 19:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep